Saldırganı vuran polis açığa alındı iddiası! Vali Gül'den açıklama!

Bayrampaşa'da otobüs durağında bulunan kişileri bıçakla tehdit eden şüpheliyi ayak bileğinden vurarak yakalayan polis memuru başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Saldırganı vuran polis açığa alındı iddiası! Vali Gül'den açıklama!
Saldırganı vuran polis açığa alındı iddiası! Vali Gül'den açıklama!
GİRİŞ 29.08.2023 19:22 GÜNCELLEME 29.08.2023 19:22
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Muratpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi'ndeki otobüs durağında bekleyenlere bıçak çeken şüpheliyi ayak bileğinden vurarak yakalayan polis memurunun açığa alındığı iddiaları yalanlandı.

Açıklamada, "Bayrampaşa'da otobüs durağında vatandaşlara bıçakla saldıran şahsı bacağından vurarak etkisiz hale getiren polis memurumuzun açığa alındığına ilişkin iddialar tamamen asılsızdır. Polisimiz görevinin başındadır ve başarı belgesiyle ödüllendirilmiştir." ifadelerine yer verildi.



VALİ GÜL'DEN AÇIKLAMA

Vali Davut Gül de sosyal medyadaki polis memurunun açığa alındığı iddialarının yer aldığı bir paylaşımı alıntılayarak, "Bu haber doğru değil. Polis memurumuz başarı belgesiyle ödüllendirilmiştir." bilgisini verdi.

Muratpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde bıçak çeken Volkan L. otobüs durağında bekleyenleri tehdit etmeye başlamış, göreve giden çevik kuvvet polisi ise durumu fark ederek şüpheliyi bıçağı bırakması için uyarmıştı.

Polis memuru, uyarıları dikkate almayarak üzerine yürüyen şüpheliyi, silahla ateş ederek sağ ayak bileğinden vurmuştu. İlk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Volkan L'nin 49 suç kaydı olduğu belirlenmişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • Osmanlı 4 ay önce Şikayet Et
    49 suç. Bu ülkede tesadüfen yaşıyoruz. Sçayım sizin adalet teraziniE. Birde parti ismi yapmışsınız
    Cevapla
  • keçili71 7 ay önce Şikayet Et
    yani yani. olması gereken yapılmış. şayet açığa alınsaydı AK parti gözümden iyice düşerdi. polis, asker bizim ve sahip çıkalım.
    Cevapla
  • Gurbetci 7 ay önce Şikayet Et
    Aciga almayin her taraf sarhos katil doldu o Polisi mükafatlandirin aciga alsaniz vatandas olarak hakimi helal sayin Bakan
    Cevapla
  • yandım ali 7 ay önce Şikayet Et
    keşeke kafasına sıksaymış bu bıçaklı şahsı cezaevinden çıkarmayacaksın suç makinesi olan binlerce kimse var yeraltında madenlerde çalıştıracaksın asilik yaparsa aç bırakacaksın falakaya yatıracaksın bakın nasıl düzeliyorlar şuanki düzenin boşluğundan nemalanıyorlar...
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Eğer açığa alınırsa veya zanlıdan polis dayak yer ise o zaman devletin varlığından şüphe edilir. Devlet caydiriciligi ile devlet dir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü