Scooterlarla ilgili son dakika kararı!

Son dakika haberi... İstanbul'da Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih'de yaya yoğunluğu fazla olan bölgelerde 20 km olan scooter hız sınırı 12 buçuk km'ye indirildi.

GİRİŞ 31.08.2023 12:05 GÜNCELLEME 31.08.2023 13:17
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Bugün gerçekleştirilen UKOME toplantısında İstanbul'da yaya yoğunluğu fazla olan bölgelerde scooter'lara hız limiti getirildi.

Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih'te 20 km olan scooter hız sınırı 12,5 km'ye indirildi.

UKOME'DEN SERVİS TERİFESİ UYARISI

UKOME toplantısında servis hizmeti veren özel okulların ya da özel hizmet veren servislerin UKOME tarafından belirlenen fiyat tarifesini servis araçlarında bulundurması ve velilere sunması da zorunlu oldu.

UKOME toplantısında  servis hizmeti veren özel okulların, özel hizmet veren servislerin UKOME'de alınan fiyat tarifesine uygun servis bulundurması, veliye sunması zorunlu oldu. 

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nda öğrenci ve personel servis taşımacılığının düzenlemesi teklifi kabul edildi.

Buna göre servis hizmeti veren özel okulların özel hizmet veren servislerin yanı sıra UKOME’de alınan fiyat tarifesine uygun servis bulundurması, veliye sunması zorunlu oldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • Erektus 7 ay önce Şikayet Et
    Motorlar bisikletler nolucak onlardamı 12.5 km olucak arkadaş saçmalığa bak 12.5 km çok komik
    Cevapla
  • adem 7 ay önce Şikayet Et
    çok pis kullanıyorlar kural tanımıyorlar ben caddeden araçla tam sokağa giriyordum tersten gelen scuter bana yandan vuracaktı adam sokağa dönerek daire çizerek kurtuldu yoksa göbekten dalıyordu altımda kalıyordu
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 7 ay önce Şikayet Et
    tüm ülkede bu aletler için adam gibi kanun çıkarılmalı bisiklet deyil bisiklet yolunu kullanamaz çok hızlı motosiklet deyil ne trafik ışıklarına nede kurallarına uyuyorlar ya tamamen kalkmalı yada çok sıkı cezasıda olmalı adamlar üç kişi biniyorlar Eskişehir de
    Cevapla
  • zafergülten 7 ay önce Şikayet Et
    yasaklanmalı,çoğu yaya kaldırımdan gidiyor,ve 10 yaşında çocuk bile alıp kullanabiliyor.
    Cevapla
  • AY YILDIZ 7 ay önce Şikayet Et
    Herşey lafta kanun kural tanıyan yok denetimse hiç yok İki kişi binenmi dersin kaldırımdan gidenmi , heryere koyup insanları mağdur ediyorlar. Denetim yapanları denetleyin Şikayetletimizidikakate alınmayıp önemsenmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu
1 Mayıs'ı provoke edeceklerdi: Yakalandılar!