Son dakika: Samsun'da 13 ilçede uyum eğitimlerine 1 gün ara verildi!

Samsun Valiliği, 13 ilçede sağanak beklentisi nedeniyle mesleki çalışmalar ve uyum eğitimlerine 1 gün ara verildiğini açıkladı.

GİRİŞ 04.09.2023 10:31 GÜNCELLEME 04.09.2023 12:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Samsun çevresinde devam eden yağışların sabah saatlerinde yer yer aşırı olması beklendiği bildirildi.


Samsun'un Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçeleri haricinde 13 ilçesinde etkili olması beklenen yağış nedeniyle mesleki çalışmalar ve uyum eğitimlerine 1 gün ara verildiği duyuruldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • istanbul 7 ay önce Şikayet Et
    Bafra 19 Mayıs Alaçam ve Yakakent bu ilçelere rahmet yağmaz oldu demekki burdaki mülümanlarımızda eksiklik var rabbim affetsin
    Cevapla
  • hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Bu manzaralar ne zaman bitecek ? bütün illerde belediyeler ne işe yarar ? neden daha önce bu manzaralar yaşanmasın diye önlem alınmaz ?
    Cevapla
  • Mizah 7 ay önce Şikayet Et
    Tarım arazilerinin en güzeline şehir yaparsak , deprem ovalarına şehir yaparsak olacağı bu. Bir ülkeyi sorumsuzca yok ediyoruz.
    Cevapla
  • Ali veli 7 ay önce Şikayet Et
    Okula başlamadan tatil ohhh misss
    Cevapla
  • zako 7 ay önce Şikayet Et
    sen tatil yapma belliki çok boş oturuyorsun çalış sen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor