CZN Burak hastaneye yatırıldı

CZN Burak olarak bilinen sosyal medya fenomeni şef Burak Özdemir, safra kesesi rahatsızlığından dolayı hastaneye yattı. CZN Burak, hasta yatağından paylaşım yaparak durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi.

CZN Burak hastaneye yatırıldı
CZN Burak hastaneye yatırıldı
GİRİŞ 05.09.2023 09:46 GÜNCELLEME 05.09.2023 10:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çektiği yemek videolarıyla kendini dünyaya tanıtan CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir, son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Safra kesesindeki rahatsızlığından dolayı hastaneye yatan fenomen isim hasta yatağından paylaşım yaptı.

HIZLA VERDİĞİ KİLO DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçen günlerde babası tarafından dolandırıldığını iddia eden ve zor günler geçiren fenomen CZN Burak, son zamanlarda verdiği hızlı kilolarla dikkat çekmişti. Ünlü şef bu kez sağlık sorunlarıyla gündeme geldi.

HASTANEYE YATTI

Yaptığı yardımlarla gönüllere giren ve sosyal medyada 53 milyon takipçiye ulaşan CZN Burak, safra kesesinde yaşadığı rahatsızlıktan dolayı hastaneye yattı. 

Fenomen isim hasta yatağından bir video çekerek "Nazar. Çok şükür iyiyim biraz safra kesesinden rahatsızlığım vardı. Hepinizi seviyorum" sözleriyle takipçilerine bilgi verdi. 

CZN Burak'ın paylaşımından dolayı telaşlanan takipçileri, fenomene geçmiş olsun mesajı yağdırdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Leman 7 ay önce Şikayet Et
    Bize ne, memleketin kaf dağı kadar sorunu varken bu ne ?
    Cevapla
  • Selim 7 ay önce Şikayet Et
    Burak Abi Bülent Ersoy gibi 15-20 lahmacunu birden yiyip sonunda akibet hastaneye yatmak okur. Bir kazan dolusu yedin yağlı et yemeğini.Mide dayanırmı buna
    Cevapla
  • Kasım Ocak 7 ay önce Şikayet Et
    RABBİM C.C. tüm hastalara acil şifalar versin.
    Cevapla
  • Berna 7 ay önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin rabbim senin gibi iyi insanları korusun,
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    iyi bir insan Burak.. izleyip goruyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kudüs şehidi Hasan Saklanan ile ilgili ilk bilgilere Haber7 ulaştı!
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!