Sirtaki ve rakı keyfi! Tunç Soyer, İzmir'in Kurtuluş Günü öncesi bakın nerede ortaya çıktı

"Düşman işgalinden kurtulduk" nutukları atan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Yunanistan'da sirtaki ve rakı keyfi yaptığı ortaya çıktı. Her adımını sosyal medya hesabından paylaşan Soyer, bu ziyaretini gizledi.

GİRİŞ 10.09.2023 09:57 GÜNCELLEME 10.09.2023 12:58
Bu Habere 208 Yorum Yapılmış

Osmanlı'ya "hain" diyen CHP'li Tunç Soyer'in Yunanistan ziyaretinde dikkatlerden kaçan ayrıntıya Haber7 ulaştı.

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, “Düşman işgalinden kurtulduk” açıklamalarını yaptığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın hemen ardından Yunanistan’a koştuğu öğrenildi.

YUNAN BASINI: “COŞKUYLA KARŞILANDI”

CHP’li Tunç Soyer’in İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İzmir-Midilli deniz seferlerinin tamamlanması kapsamından 2 Eylül'de Midilli Adası'nda bulunduğu bildirildi. Yunan yetkililerle samimi pozları dikkat çeken Tunç Soyer’in Yunan basınına göre coşkuyla karşılandığı belirtildi.

“BARIŞ VE DOSTLUK ANLAŞMASI İMZALANDI”

CHP’li Tunç Soyer ile Midilli Belediye Başkanı Stratis Kitelis arasından “Barış ve dostluk anlaşması” imzalandığı vurgulandı.

RAKI MASASINDA SİRTAKİ KEYFİ

CHP’li Tunç Soyer’in Midilli’de bulunduğu süreçte Yunan rakısı ve sirtaki keyfi yaptığı öne sürüldü. Soyer’in akşam Midilli’de sirtaki eşliğinde Yunan belediye başkanıyla eğlendiği iddia edildi.

NE SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI NE ULUSAL MEDYAYA YANSITTI

Sosyal medya hesaplarının aktif bir şekilde kullanan Tunç Soyer, böyle bir ziyareti ve etkinlikleri paylaşmaması dikkat çekti. Yunan basınında yer alan Soyer’in ziyareti, Türkiye'de ulusal haber ajanslarında da yer almadı.

___________________

 OSMANLI'YA "HAİN" DİYEREK DİL UZATMIŞTI

9 Eylül 2022'de İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlamaları dolayısıyla Gündoğdu Meydanı'nda dün düzenlenen etkinlikte CHP'li Tunç Soyer büyük bir skandala imza atmıştı.

Etkinlikte kürsüye çıkan Tunç Soyer "Yüz yıl önceydi. Bu toprakları yönetenler, gaflet, delalet hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, kadınları, çocukları, geleceği hiç düşünmediler." diyerek Osmanlı'yı hain ilan ederken konuşmasında Yunan'ın adını dahi geçirmemişti.

Tunç Soyer'in bu sözleri büyük tepki çekmişti.

Skandal ötesi sözleri sonrası Tunç Soyer'e tepkiler çığ gibi: Öfkenizde boğulacaksınız...Skandal ötesi sözleri sonrası Tunç Soyer'e tepkiler çığ gibi: Öfkenizde boğulacaksınız...

Tunç Soyer tepki çeken sözlerini böyle savundu!Tunç Soyer tepki çeken sözlerini böyle savundu!

Numan Kurtulmuş'tan Tunç Soyer'e sert tepki: Atatürk Osmanlı subayı değil miydi?Numan Kurtulmuş'tan Tunç Soyer'e sert tepki: Atatürk Osmanlı subayı değil miydi?

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 208
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    venizelos u CHP den aday göster seçilir İzmir de
    Cevapla
  • fatih 7 ay önce Şikayet Et
    bakın çok ciddi söylüyorum. ben ankaralıyım. vergi düzenlemesi tekrar ele alınsıın. genel bütçeden ben izmire tekirdağa eskişehire pay verilmesini istemiyorum. hele bu şehirlere hükümetin yatırım yaparken belediye hizmetleri harici yapmasını istiyorum. izmir halkı seçmiş banane kendileri bilir ama benim helal vergimle rakı içemez kardeşim
    Cevapla
  • AKİFOVİÇ 7 ay önce Şikayet Et
    işte CHP zihniyeti mikrop zihniyet
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 7 ay önce Şikayet Et
    Yunanlardan daha yunan olanlar var. Hem yunanları dövizle, hemde yaptıklarıyla destekleyip haklı çıkarıyor.
    Cevapla
  • Sinnir Lee 7 ay önce Şikayet Et
    Eyy Hasan Tahsin, yetiş. İzmir elden gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı