Akaryakıt istasyonunda yılan paniği! Çıktığı yer şaşkına çevirdi

Aksaray'da şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Akaryakıt istasyonuna gelen bir motosikletin selesinin altından yılan çıktı. Panik dolu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Akaryakıt istasyonunda yılan paniği! Çıktığı yer şaşkına çevirdi
Akaryakıt istasyonunda yılan paniği! Çıktığı yer şaşkına çevirdi
GİRİŞ 10.09.2023 02:59 GÜNCELLEME 10.09.2023 02:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 07.30 sıralarında Şamlı Mahallesi'nde meydana geldi. 51 AFC 401 plakalı motosikletin sürücüsü istasyona gelerek yakıt almak istedi.

Akaryakıt istasyonunda yılan paniği! Çıktığı yer şaşkına çevirdi

MOTOSİKLETİN YELESİNDEN YILAN ÇIKTI

Sürücü bu sırada selenin altında olan depoyu açınca yılanı gördü. İstasyon görevlisi Nurullah Keleş de elini yakıt kapağını açmak için uzattığında yılanı fark edince panik yaşadı.

PERSONEL VE MOTOSİKLETİN SAHİBİ PANİK DOLU ANLAR YAŞADI

İhbar üzerine istasyona gelen itfaiye ekipleri, koltuğun altına giren yılanı aparatla çıkardı. Sürücü ile istasyon görevlisinin panik anları güvenlik kameralarına yansıdı. Yılan itfaiye ekiplerince doğaya bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • MACKALI 61 7 ay önce Şikayet Et
    Zehirlimi zehirsizmi idi.? Bo$ heyecan i$te.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    itfaiye ye ne gerek vardı
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Motosiklet yelesi ne ya. At mı bu?
    Cevapla
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    engerek yılanı zehirli ama normal bir insanı öldürmez.bir iki gün agrır.genelde uysal bir hayvandır.yanlışlıkla üzerine basmassanız sizi ısırmaz.türkiye cennet hemen hemen hiç ölümcül hayvanı yoktur.eger bir kara mamba yılanı olsaydı 1 milyon defa sokmuştu.5 dakika içinde motorun üstünde ölürdü.
    Cevapla
  • Kara mamba 7 ay önce Şikayet Et
    Sen çok fazla belgesel izlemişin biraz ara ver
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu kararı bekliyordu! Tutuklamanın ilk adımı atıldı
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti