Adana'da evden çıkanlar şoke etti! Binayı böcekler istila etmişti

Adana'nın Çukurova ilçesinde ağır koku gelen bir daireden 20 ton çöp çıktı.

GİRİŞ 11.09.2023 01:39 GÜNCELLEME 11.09.2023 09:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde apartman sakinleri, bir dairedeki çöpler nedeniyle yaşanan dayanılmaz koku ve böcek istilasından dolayı Çukurova Belediyesi’ne başvuruda bulunarak, sorunun çözülmesini talep etti.

EVİN İÇİNDEN 20 TON ÇÖP ÇIKTI

Bunun üzerine Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri belirtilen adrese giderek, savcılık izni ile 6’ncı kattaki daireye girdi. Çöplerden dolayı dairenin kapısının zor açıldığı görülürken, içeriye giren temizlik personeli gözlerine inanamadı.

EV SAHİBİ OLAN BİTENİ İZLEMEKLE YETİNDİ

İlaçlama yapılarak, çöpler poşetlerle kamyona yüklendi. 55 yaşındaki K.D.’nin yalnız yaşadığı daireden ilk etapta çıkarılan 20 ton çöp iki kamyonu doldurdu. Evin sahibi K.D. olan biteni izlemekle yetindi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Emekli mühendis 7 ay önce Şikayet Et
    Sıfır atık yazıyor torbalarda, adam da sıfır atık kampanyasına katılıp hiç atık çıkarmamış.
    Cevapla
  • turgay 7 ay önce Şikayet Et
    İşte böyle kiracı şazım size
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!