Karadeniz'de kaybolmuştu! 16 yaşındaki Ahmet Yusuf'un cesedi bulundu

Sinop'ta, serinlemek için girdiği denizde bir hafta önce kaybolan 16 yaşındaki Ahmet Yusuf Mar isimli gencin cesedi bulundu. Mar'ın cenazesinin İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

Karadeniz'de kaybolmuştu! 16 yaşındaki Ahmet Yusuf'un cesedi bulundu
Karadeniz'de kaybolmuştu! 16 yaşındaki Ahmet Yusuf'un cesedi bulundu
GİRİŞ 13.09.2023 19:25 GÜNCELLEME 13.09.2023 19:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Babasıyla Akliman mevkisinden girdiği Karadeniz'de kaybolan Ahmet Yusuf Mar'ın bulunması için yürütülen çalışmalar, Sinop Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi, Samsun Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, AFAD ile UMKE'ye bağlı 94 kişiden oluşan ekiplerce sürdürüldü.

Mar'ın bulunması için helikopter ve dronun yanı sıra karadan ve denizden de çalışma yürütüldü.

1.5 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Sinop Sahil Güvenlik TCSG-72 Komutanlığına ait bot personelince Mar'ın kaybolduğu noktanın 1200 metre batısında, 330 metre açıkta su yüzeyinde bir kişi fark edildi.

Bota alınan ve Ahmet Yusuf Mar'a ait olduğu belirlenen ceset, Sinop Atatürk Hastanesi morguna kaldırıldı.

Mar'ın cenazesinin İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

AKINTIYA KAPILMIŞTI

İstanbul'dan ailesiyle tatil için Sinop'a gelen ve Akliman'da 7 Eylül Perşembe günü babası Bekir Mar ile denize giren Ahmet Yusuf Mar, akıntıya kapılarak kaybolmuş, boğulma tehlikesi geçiren baba Mar ise tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Bir haftadır kayıp! Karadeniz'de kaybolan Ahmet Yusuf'u bulmak için devlet seferber olduBir haftadır kayıp! Karadeniz'de kaybolan Ahmet Yusuf'u bulmak için devlet seferber oldu

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Sevenlerine Allah sabrı cemiller versin. Gencimize de Allah şehadet lutfeylesin, amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar