Camide içki içen şahsın ilk ifadesi: Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim

İstanbul'da camide içki içip '3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse' notuyla fotoğraf paylaşan ve ivedilikle yakalanan şahsın ilk ifadesinde 'Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim' diyerek özür dilediği ortaya çıktı.

GİRİŞ 16.09.2023 17:39 GÜNCELLEME 16.09.2023 17:40
Bu Habere 169 Yorum Yapılmış

Bir camide alkol aldıktan sonra paylaştığı rezil görüntü ve ifadelerle Türkiye'nin gündemine düşen ve kıskıvrak yakalanan şüpheli S.Y.Ö.'nün polisteki ifadesine ulaşıldı.

."YÜKSEK ALKOLÜN ETKİSİYLE YAPTIM ATEİSTİM"

Emniyetteki işlemleri devam eden S.Y.Ö.'nün polisteki ilk ifadelerine ulaşıldı. İfadesinde, "Yüksek alkolün etkisiyle yaptım. Ben ateistim, cami beni ilgilendirmez. Yaptığımdan pişmanım" diyen şüphelinin, özür dilediği öğrenildi. Pişmanlığını dile getirdiği öğrenilen zanlı, "İçeride namaz kılan son bir kişi kalmıştı, o çıktıktan sonra bunu yaptım. Özür diliyorum" dediği aktarıldı.

Dün akşamdan bu yana İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde polise ifade veren şüphelinin, bugün akşam saatlerinde savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 169
  • Kahramanmaraşlı 7 ay önce Şikayet Et
    Bu şahıs lütfen tanıtılsun kimse insanlar müslümanlar görünce selam vermeyi bu yaptığın yanlış desin bu adama
    Cevapla
  • Yazıklar olsun 7 ay önce Şikayet Et
    Şeriata göre katli vaciptir amaaa... neyse inandığı ve güvendiği kişi gelip kurtarsın hadi iyiki cehennem var
    Cevapla
  • Yazıklar olsun 7 ay önce Şikayet Et
    Şeriata göre katli vaciptir amaaa... neyse inandığı ve güvendiği kişi gelip kurtarsın hadi iyiki cehennem var
    Cevapla
  • Feqîyê Teyran 7 ay önce Şikayet Et
    Son adı müslüman bile kalana kadar korkuyorlar demek ki.
    Cevapla
  • Polat Alemdar 7 ay önce Şikayet Et
    Bu eylemi bir ergenin cehaletinden kaynaklandığını söyleyen de kendini sorgulamalı bence. Bu uç hareketin sonuçları olması kaçınılmazdı. Zira sinir uçlarıyla oynamanın bedeli var. Ve hepimiz o yaşlardan geçtik. Bizler de cahildik aslında. Ama asla camide böyle bir saçmalık düşünmedik. Aklımıza gelmedi. Anne baba de suçlu bence.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı! Cem Garipoğlu soruşturmasında yeni gelişme...
CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin ilk icraatı şaşırtmadı: Emekçileri işten çıkardılar!