Silivri'de yangın: Otlardan sıçrayan alevler fabrikayı sardı, bir kişi gözaltında

Silivri'de yol kenarındaki otlarda başlayan yangın fabrikaya sıçradı. Yangın söndürüldü, soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının çıkmasına neden olan kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 18.09.2023 15:37 GÜNCELLEME 18.09.2023 15:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Silivri'de yol kenarındaki otlarda başlayan yangın fabrikaya sıçradı. Olay yerine İstanbul'un birçok ilçesinden itfaiye ekibi sevk edildi. 

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ, NEDEN OLAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada yangının söndürüldüğü, soğutma çalışmalarının devam ettiği; yangına neden olan E.K. isimli şahsın da gözaltına alındığını açıkladı.

YANGINA MÜDAHALEYE 12 İTFAİYE EKİBİ KATILDI

Valilikten daha önce yapılan açıklamada yangına 12 itfaiye ekibi ve AFAD görevlilerince müdahale edildiğini, söndürme çalışmalarının sürdüğünü açıklamıştı.

Valilik'ten Silivri'de çıkan fabrika yangınına ilişkin yapılan açıklamada, "Silivri İlçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan otluk alanda saat 12.38'de yangın çıkmış olup, alevler otluk alanın bitişiğinde bulunan fabrikanın bahçesindeki plastik konteynerlere sirayet etmiştir. Olaya 12 itfaiye ekibi, 11 AFAD ekibi müdahale etmektedir. Olayda ölen ya da yaralanan bulunmamakla birlikte iki adet 112 Ambulansı tedbir amaçlı olay yerinde tutulmaktadır" denilmişti.

KAYNAK: DHA, HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Mizah 7 ay önce Şikayet Et
    Açılan fabrikadan daha çoğu yanıyor. Sanayi düşmanı başkan hala fiyaka saltanat peşinde.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Otlar zamanında temizlenmezse ateşe her şey temizler. Evvelden gerekti tımar, öldü eşek kaldı semer
    Cevapla
  • İso 7 ay önce Şikayet Et
    ALLAH VERDİKÇE. VERİYOR bedavacı İstanbullulara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı