Atatürk'e hakaret eden Kuveytli yazar hakkında suç duyurusu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Atatürk'e hakaretlerde bulunan Kuveytli yazar hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Atatürk'e hakaret eden Kuveytli yazar hakkında suç duyurusu
Atatürk'e hakaret eden Kuveytli yazar hakkında suç duyurusu
GİRİŞ 20.09.2023 16:38 GÜNCELLEME 20.09.2023 16:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Atatürk'e hakaret eden Kuveytli'nin gerçek adının belirlendiğini ve kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.

Bakan Yerlikaya "Kuveytli sözde yazarın, Abdulaziz Ramih adıyla, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e alenen hakarette bulunduğu çok sayıda paylaşım yaptığı belirlenmiştir." dedi.

Bu kişinin gerçek adının Abdülaziz Alhajri olduğunun ve Kuveyt'te yaşadığının belirlendiğini açıklayan Bakan Yerlikaya, Alhajri hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu, konunun hassasiyetle takip edildiğini vurguladı.

Söz konusu paylaşımların ardından hem sosyal medyadan hem de siyasetçilerden çok sayıda tepki gelmişti.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Yunus 7 ay önce Şikayet Et
    Türk pasaportunu parayla satarsınız bir gün gelir işte böyle elin adamı dalga geçer. Adam hepiniz Türk vatandaşı olun bir gün Türkiye’yi bir Arap yönetir diyor. Rezalet ötesi resmen
    Cevapla
  • Bayburtlu 7 ay önce Şikayet Et
    OSMANLI ya osmanlı Padişahlarına veee iSLAM ,Kuranı kerime Peygamber efendimize İSLAM kutsallarına saldırıldığı zaman niye sesss çukmıyor??????
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Hakaretin her türlüsü kabul edilemez. Hapisse her hakarete hapis olsun sadece 100 yıl öne ölmüş gitmiş adama hakarete olmasın. Yada hiç olmasın. Hakaret eden adam değildir zaten zavallı yaratıklık ediyor.
    Cevapla
  • ali 7 ay önce Şikayet Et
    Atatürkü bile içine sindiremeyenler var yazık size elinizden gelse adam iyi yaptı diyeceksiniz yazık
    Cevapla
  • Serkan 7 ay önce Şikayet Et
    Osmanlıya küfredenlerede soruşturma açıyormusunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...