İBB otobüsü seyir halinde alev topuna döndü! Geriye sadece hurda yığını kaldı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda seyir halindeki İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne ait otobüs alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, yolcu otobüsünden ise geriye sadece hurda yığını kaldı.

GİRİŞ 26.09.2023 22:46 GÜNCELLEME 26.09.2023 22:46
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda meydana geldi. Cenaze götürdüğü Muş’tan İstanbul’a dönen 34 BDD 524 plakalı, İstanbul Büyük Şehir Belediyesine ait yolcu otobüste yangın çıktı.

Yangını fark eden otobüs sürücüsü otobüsten uzaklaşırken kısa sürede yangın büyüyerek alevler tüm otobüsü sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, yolcu otobüsünden ise geriye sadece hurda yığını kaldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • adem 7 ay önce Şikayet Et
    adam otobüslerin tamamını yakmadan bırakmayacak başkanlığı.
    Cevapla
  • ek9 7 ay önce Şikayet Et
    dünyada en çok metro yapan sloganı tutmadı ama dünyada en çok otobüs yanan şehir istanbul olarak rekortmenler kitabına girdi. ekoyu tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    bu kadar çok otobüsmü yanar.yıl ugursuzu işt.geldiginden beri hergün otobüs yanıyor.
    Cevapla
  • Konyalı deli 7 ay önce Şikayet Et
    NAMIN YÜRÜSÜN EKREM, İSTANBULU YAKTIN SIRA KASTAMONUYA GELDİ, SENİN ADINI BUNDAN SONRA ( NERON EKREM ) OLARAK ANACAM . ileride torunlarıma anlatacagım marifetlerini.
    Cevapla
  • aksaray 7 ay önce Şikayet Et
    İBB Beledisine ait otobüslerin yanması sürekli arızalanması sürekli kazaya karışmaları bence çok şaibeli. adamlar bilerek milli serveti zarara uğratıyorlar. bu işte açıkça kasıt aranmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım