Suriyeli ailenin 3 günlük bebeği hastaneden kaçırıldı

İzmir'de, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini test bahanesiyle alıp kaçan kadın, yakalanarak gözaltına alındı.

Suriyeli ailenin 3 günlük bebeği hastaneden kaçırıldı
Suriyeli ailenin 3 günlük bebeği hastaneden kaçırıldı
GİRİŞ 28.09.2023 07:14 GÜNCELLEME 28.09.2023 07:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğle saatlerinde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde meydana geldi.

Suriye uyruklu bir aileye kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan bir kadın, test bahanesiyle 3 gün önce dünyaya gelen bebeği alarak uzaklaştı. Kucağındaki bebeği örtüye sararak uzaklaşan kadından tekrar haber alamayan aile, durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, hastaneden çıktıktan sonra taksiyle bindiği tespit edilen kadının kimliğini belirleyip, yakalamak için harekete geçti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, isminin S.G. olduğu belirlenen kadını yakalayıp, gözaltına aldı. Şüpheli kadın ile birlikte bulunan ve sağlık durumu iyi olan bebek ise ailesine teslim edildi. 

Gözaltına alınan S.G.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Murat 7 ay önce Şikayet Et
    Uluslar arası çocuk kaçırma organizasyonundadır bu kadın.. Ağır sorgulanmalı...Hiçbir şey tesadüf değil.. Suriyeli aile yeni doğan bebek... test bahanesi, kendini tanıtması vs vs..
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    yazık günah annenin yaşadığı büyük üzüntü hasta neler de güvenlik artırılmalı
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bu tarz çocuk kaçırma olaylarının dibi her zaman yurtdışına çıkar... organ mafyalarının acımasızca yok edilmesi gereklidir...
    Cevapla
  • Murat 7 ay önce Şikayet Et
    Kaçıran suryeli olsaydı kıyamet kopardı izmirde
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar ülkenin huzurunu bozdu gönderşn artık yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı Ayasofya'ya "gudubet" demişti: Murat Bardakçı'dan "niye batıyor" tepkisi
Nisan ayı enflasyonu belli oldu