Amasya'da yaya geçidinde otomobilin çarptığı 2 kadın öldü, 4 yaralı

Amasya'da yaşanan feci olayda, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı Naime Kaleköylüoğlu ve Saniye Şahin yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 01.10.2023 04:49 GÜNCELLEME 01.10.2023 11:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaza, akşam saatlerinde Kaleköy mevkisinde meydana geldi. Mustafa K.B. yönetimindeki 05 ADD 727 plakalı otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Naime Kaleköylüoğlu ve Saniye Şahin’e çarptı. İhbarla kaza yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KAZADA 2 KADIN ÖLDÜ, AYNI AİLEDEN 4 YARALI

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Kaleköylüoğlu ve Şahin’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Ayrıca, kazada otomobil sürücüsü Mustafa K.B. ile eşi Serpil B., çocukları A.T.B (6) ve M.A.B (8) de yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerafeddin Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaleköylüoğlu ve Şahin'in cansız bedeni ise savcı ve ekiplerin kaza yerindeki incelemesinin ardından morga götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • OSMAN 6 ay önce Şikayet Et
    Turk milleti koltuga oturunca kendini dokunulmaz bir kral zannediyor disaridaki yayanin canlinin hicbir onemi degeri kalmiyor once bu burnu havada kibir abideligini birakalim alcak gonullu olalim hekese her canliya saygi duyalim hayatin degerli oldugunu kavrayalim yuruyen yayanin hayatina kendisine saygi duyalim o zaman bu sorunlar kendiliginden cozulur once INSAN HAYATINA SAYGI VE DEGER
    Cevapla
  • Hüseyin Çavuş 6 ay önce Şikayet Et
    Yaya geçitleri 30km hız bölgelerinde olur duble yollarda olmaz Allah vefat edenlere rahmet yaralılara acil şifalar versin ateş düştüğü yeri yakıyor Bu sorumsuz trafik kararları alanları sorgulamak gerekiyor örneğin 70km hız bölgelerine yaya geçidi koyup sürücülerden yayaya yol vermelerini beklemeyin
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 6 ay önce Şikayet Et
    Ölenlere Allah rahmet etsin, yaralılara acil şifalar versin. Köyün içinden otoyolu geçiyor. Resimde görülenlere bakılırsa köprünün olduğu yer gibi. Yol iki yöndende ortada hafif tepe oluşturuyor. Dikkatsizlikle karanlığın birleşmesi kazaya sebep vermiştir.
    Cevapla
  • CENİKLİ 52 6 ay önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun İNŞALLAH Türkiyede yaya Geçitlerine Tırafik ışıkları Takılmalı Yada Yaya Geçidi Olmamalı Bizim Şöferler Yaya Geçidi gördüğünde Kaza Basıyor. Kuralsız Milletiz Vesselam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak