Sulama borusunda bulunan düzensiz göçmenler sınır dışı edilecek

Kilis’te yapımı devam eden sulama borusunun içinde 3 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan düzensiz göçmenler, sınır dışı edilmek için Kilis İl Göç İdaresine teslim edildi.

Sulama borusunda bulunan düzensiz göçmenler sınır dışı edilecek
Sulama borusunda bulunan düzensiz göçmenler sınır dışı edilecek
GİRİŞ 02.10.2023 22:29 GÜNCELLEME 02.10.2023 22:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından sınır hattı geri bölgesinde icra edilen keşif, gözetleme ve devriye faaliyetlerinde, Elbeyli ilçesi Çıldıroba Köyü Sarıevler mevkiinde yapımı devam eden sulama sistemi için döşenen borular içine saklanmış vaziyette ülkemize yasadışı yollarla giriş yaptıkları tespit edilen A.B., O.Y. ve M.Y. 3 yabancı uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

Yakalanan düzensiz göçmenler, sınır dışı edilmek için Kilis İl Göç İdaresine teslim edildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Bahadır 6 ay önce Şikayet Et
    Küçük ABD olmayalım. İnsanlar yeryüzünde istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olmalı. Bu sayede eşitlikte oluşur. Yoksa amerikalı bizden iyi, biz afganlardan iyi yaşamaya devam ederiz. Sefalet devam eder. İnsanlık biter.
    Cevapla
  • siirtli hayrettin 6 ay önce Şikayet Et
    maalesef güzel vatanımız mülteci çöplüğü oldu. sınırı mayınlayın ihalar la 24 saat gözetleyin asker ve polise vur emri verilsin insan taciri organizatörlere ağır cezalar verilsin bakın o zaman kim gelebilir yeter artık bıktık bunlardan
    Cevapla
  • Mardinli 6 ay önce Şikayet Et
    Düzensiz göçmen ne kelime lütfen Suriyelisi afganlısı Pakistanlısı v.s artık gayet düzenli göçmen olmuş
    Cevapla
  • enes 6 ay önce Şikayet Et
    nasıl cesaretle giriyor sulama kanalları yılanların mesken alanıdır
    Cevapla
  • Bora 6 ay önce Şikayet Et
    Kardesim sınır namusdur diye ögrendik süzgec yada yol gecn hanı gibi oldu vur emri olmadan yada yüksek gpvenlik duvarlari kameralar köpelerle korunmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı