Suriye'de TSK üssüne hain saldırı: 5 polis, 3 asker yaralı

Suriye'de, PKK/YPG terör örgütünün TSK üssüne yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda 5 polis ile 3 asker yaralandı.

GİRİŞ 05.10.2023 23:26 GÜNCELLEME 05.10.2023 23:27
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Suriye'nin PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Tel Rıfat kırsalındaki teröristler tarafından, akşam saatlerinde Dabık bölgesindeki Türk Silahlı Kuvvetlerinin üs bölgesine çok namlulu roketatar saldırısı düzenlendi.

5 POLİS, 3 ASKER YARALANDI

Saldırıda üs bölgesinde bulunan 5 özel harekat polisi ile 3 asker yaralandı. Yaralı güvenlik güçleri saldırının ardından bölgeden tahliye edilerek, ambulanslarla Gaziantep ve Kilis'te bulunan hastanelere kaldırıldı.

PKK/YPG'Lİ TERÖRİSTLERİN BULUNDUĞU BÖLGE ATEŞ ALTINA ALINDI

Saldırının ardından sınır hattı ve Suriye içerisinde bulunan üs bölgesinde konuşlu birlikler, PKK/YPG'li teröristlerin bulunduğu bölgeyi obüs ve roketatarlar ile ateş altına aldı.

 

KAYNAK: İHA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 136
  • Segezekten 6 ay önce Şikayet Et
    geçmiş PKK saldırılarına bakıldığında hep akşam saatleridir.gunduzden akşam için mevzi değişikliği veya buna benzer taktikler uygulanabilirmi daha gelişmiş tedbir. üssün etrafı ihalarla gozetlenir.goruken duruma göre tedbir alınabilir diye düşünüyorum
    Cevapla
  • maho 6 ay önce Şikayet Et
    artık bu tel rıfat alınmalı hatta halep de alınsın bu alınan güvenli bölgeler türkiye kontorlünde olması hesabı ile ülkedki suriyeliler bu bölgelere gidebilriler ama türkiye bu bölgedeki asayiş ticaret her şeyi kontorl etmeli
    Cevapla
  • Sayın 6 ay önce Şikayet Et
    Artık bunun dönüşü yok, hdp li milletvekillerini de içeri alalım, kim vatanımıza milletimize ihanet ediyorsa şehitlerin uğruna bunların topunu vuralım. Hdp demek pkk pyd demek yeter arık meclis de bunları istemiyoruz bıktık artık. Vatanımıza bayrağımıza Türklüğümüze inancımıza saygı duymayan defolup gitsin. Ne mutlu milliyetçiyim diyene.
    Cevapla
  • Naim 6 ay önce Şikayet Et
    Şehit kardeşlerimize Allah'tan rahmet,yaralı kardeşlerimize Allah'tan şifa dikiyoruz.Rabbim Güvenlik güçlerimizi korusun inşallah.Rabbim Terör itlerinin ve Baron itlerinin belsını versin inşallah.
    Cevapla
  • Kutahyali 6 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en azılı terörist i Amerika dir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti