Mehmetçik vurdu! Çok sayıda terörist öldürüldü! Bakanlıktan açıklama

Dün gece Fırat Kalkanı Harekât bölgesindeki Dabık üs bölgemize gerçekleştirilen terörist saldırısına karşılık gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde 26 PKK/YPG'li terörist öldürüldü.

GİRİŞ 06.10.2023 09:03 GÜNCELLEME 06.10.2023 10:11
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki üs bölgesine yönelik teröristlerin saldırısının ardından verilen karşılıkta 26 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı Harekat bölgesindeki Dabık Üs Bölgesine dün gece teröristler tarafından saldırı düzenlendiği belirtildi.

26 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Teröristlerin saldırısına Mehmetçiğin "güçlü bir şekilde karşılık verdiği" bildirilen açıklamada, "Bölgedeki terörist hedeflere yönelik gerçekleştirilen misilleme atışlarında 26 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada ayrıca söz konusu atışlara ilişkin görüntülere de yer verildi.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 105
  • Ahmet başçavuş 7 ay önce Şikayet Et
    Allah sayılarını artırsın vurun yiğitlerim
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Bizde inandık hep aynı misliyle karşılık verilmiş yok müdefa hakkımızı kullanmışız, madem yerlerini biliyordunuzda askerimize saldırmadan neden yok etmediniz.
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 7 ay önce Şikayet Et
    CHP ağzıyla bilir bilmez yorum yapmayın
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Hep aynı yalan madem terörüslerin yerini biliyordunuz neden bize saldırmadan yok etmiyorsunuz.
    Cevapla
  • Asım’ın Nesli 7 ay önce Şikayet Et
    Allah ordumuzu muvaffak etsin
    Cevapla
  • Morelli 7 ay önce Şikayet Et
    Havadan kara dan girilmedikce bu hainlerin sonu gelmez abd takviye yapiyor israil silahi yolluyor hainler abdnin ucaklariyla alikopterlerle tasiniyor turkiye birkac abdnin alikopterini dusurmesi lazim bak adamlar bizim sihamiza dusurdu karsiligi olmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmene şiddet açıklaması
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı