FETÖ yine ihanet safında! İsrail aşkına gammazcılığa başladılar

FETÖ'nün "gazeteci" görünümlü firari teröristlerinden Abdullah Bozkurt, İsrail aleyhine ifade kullanan Türkleri Batı'ya şikayet etmeye başladı. Firari Bozkurt, Başkan Erdoğan'a kirli ithamlar yöneltti. Bozkurt'un ihanet sicili de kabarık.

FETÖ yine ihanet safında! İsrail aşkına gammazcılığa başladılar
FETÖ yine ihanet safında! İsrail aşkına gammazcılığa başladılar
GİRİŞ 08.10.2023 17:49 GÜNCELLEME 09.10.2023 09:13
Bu Habere 264 Yorum Yapılmış

İsrail'i "otorite" olarak tanımlayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in militanları iyice gemi azıya aldı. FETÖ’nün kapatılan yayın organı Today’s Zaman’ın Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, Hamas’ın askeri kanadı İzzettin Kassam Tugayları’nın İsrail’e yönelik Aksa Tufanı operasyona destek veren oluşumları adeta fişledi. Bununla yetinmeyen İsveç kaçağı Bozkurt, Hamas ile Erdoğan ilişkisine vurgu yaparak kirli mesajlar verdi.

SİYONİSTLERİN BOZKURT’U

Filistin tarihinin en büyük operasyonunun gerçekleştirildiği 7 Ekim’de “@abdbozkurt” isimli sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Erdoğan’ı töhmet altında bırakmaya kalkışan FETÖ’cü Abdullah Bozkurt, İngilizce olarak yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 Temmuz 2023'te Hamas lideri İsmail Haniye'yi Ankara'daki sarayında ağırladı.

Pek çok Hamas görevlisi Türkiye'de barınıyor. Devlet desteğiyle finansman sağlıyorlar ve birçok sektörde kazançlı anlaşmalara yatırım yapıyorlar.

Üst düzey isimlerine Türk istihbarat teşkilatı MİT tarafından yakın koruma detayı veriliyor.

STK’LARI HEDEF GÖSTERDİ

Firari Abdullah Bozkurt, Türkiye’de İHH, AGD, MGV gibi sivil toplum kuruluşlarının İsrail’e tepki eyleminin görüntülerini paylaşarak bu defa STK’ları hedef gösterdi.

Eylemdeki “cenk, cihat, şehadet” şeklindeki sloganları İngilizce’ye çevirerek ABD kamuoyuna servis eden FETÖ’cü Abdullah Bozkurt, bu kuruluşları “Erdoğan hükümetinin desteklediğini” savundu.

Bozkurt, “Cihatçı hayır kurumu İHH, Hamas bağlantılı AGD, MGV ve diğerleri tarafından organize edilen ve harekete geçirilen bir gecede düzenlenen mitingde Türk İslamcı gruplar ilahiler söyledi. Erdoğan hükümetinin desteğine sahipler.” dedi.

FETÖ firarisi Bozkurt, “Hamas bağlantılı” diye bahsedip hükümet tarafından desteklendiğini iddia ettiği AGD ile MGV’nin, Erdoğan karşıtı muhalefet bloku Millet İttifakı’nda yer alan Saadet Partisi’nin kuruluşları olduğu gerçeğini ise gizledi.


ERBAKAN’I DİLİNE DOLADI

İsveç sığıntısı Bozkurt, bir sonraki paylaşımında Fatih Erbakan’ı hedef tahtasına oturttu. FETÖ’cü Bozkurt, yine İngilizce yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi müttefiki Fatih Erbakan, Hamas’ın bugünkü terör eylemlerini kamuoyu önünde destekliyor, Israel’in yalnızca güç dilinden anladığını söylüyor, Erdoğan ve Türk hükümetinin onunla aynı fikirde olduğunu iddia ediyor.”

GURBETÇİYİ SİYONİSTLERE İŞARET ETTİ

Hızını alamayan Abdullah Bozkurt, UID Belçika Temsilcisi Talip Oğuz’un İsrail karşıtı paylaşımını alıntılayarak hedef yaptı. Konuyu yine Erdoğan’a bağlayan İsveç firarisi Bozkurt, “Türk vekil grubu UID'nin (Uluslararası Demokratlar Birliği) temsilcisi Talip Oğuz, İsrail’in yok edileceğini ve Hamas saldırılarının Müslümanların yüzünü gülümseteceğini söylüyor. UID, Erdoğan hükümetinin yurt dışındaki uzun koludur ve doğrudan Türkiye tarafından kontrol edilmektedir.”

Bozkurt, Talip Oğuz’un yaşadığı Belçika’yı paylaşımında özellikle etiketleyerek siyasi gammazcılığını sürdürdü.

LANETLE ANILACAKSINIZ

FETÖ'cü Abdullah Bozkurt'a sert tepki gösteren Gazeteci Yazar Murat Özer, şunları dile getirdi:

Fertullahçı Terörist Abdullah Bozkurt, Türkiye'nin Hamas'a destek verdiğini söyleyerek efendilerine bizi şikayet etti. Örgütünün aşağılık lideri de tekerlekli sandalyesinde füzeyle şehit edildiğinde Şeyh Ahmet Yasin'e en büyük terörist diyerek İsrail'e sırnaşıyordu.

Pislik FETÖ'cüler!

Böyle gurbette sefalet içinde öleceksiniz. Tüm Türkiye hatta tüm dünyanın şerefli insanları sizden iğrenerek bahsedecek. Asırlar geçse de lanetle anılacaksınız.

______________________

GENERALLERİN PASAPORTLARINI YAYINLAYAN AJAN

FETÖ’nün kapatılan yayın organı Today’s Zaman’ın Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Bozkurt, sosyal medya hesabından TSK’da görevli generallerin de aralarında olduğu isimlerin pasaport kopyaları ile üniformalı fotoğraflarını yayınlamıştı.

Bu isimlerin önceki görevleri hakkında detaylı bilgiler de paylaşan Bozkurt, ihaneti daha da öteye taşımış ve Libya’da bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının kimliklerinin gizlendiğini iddia ederek bütün Türkleri açık hedef haline getirmişti.

YURT DIŞINDAKİ CAMİLERE KARANLIK İTHAM

Firari Bozkurt, yurt dışındaki camilerin Türk hükümetine muhalif kişiler hakkında fişleme yaptığı yalanını dillendirmişti.

FETÖ üyelerinden alçak plan! Hedef gösteriyorlarFETÖ üyelerinden alçak plan! Hedef gösteriyorlar

BM’NİN KÜRSÜSÜNDEKİ TERÖRİST

Bütün bunlara rağmen FETÖ’cü terörist Abdullah Öztürk, Birleşmiş Milletler (BM) Cenevre Ofisi’nde konuşmacı olarak çıkarılmış, terör örgütü propagandası yapmasına izin verilmişti.

İSVEÇ’TE DAYAK YEMİŞTİ

Firari FETÖ’cü Abdullah Bozkurt, 2020 yılında sokakta dayak yediğini iddia etmişti. İsveç’in başkenti Stockholm’ün Sponga ilçesinde yaşayan Bozkurt, evden çıktıktan sonra 3 kişi tarafından dayak yediğini öne sürmüştü. Bozkurt, dayak atanların kim olduğunu bilmediğini belirtti. Firari Fötücü, dayak yediği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.

Firari FETÖ'cüyü evire çevire dövdüler

İsveç’te Stockholm Center for Freedom (SCF) isimli bir düşünce kuruluşunun sahibi olan Bozkurt, Türkiye aleyhine kara propaganda üretip, sahte raporlar hazırlayarak İsveç devletinden yardım alıyor.

Firari FETÖ'cüyü evire çevire dövdülerFirari FETÖ'cüyü evire çevire dövdüler

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 264
  • Varsa hala... 6 ay önce Şikayet Et
    Boyaları dökülüyor... Paralele Müslüman diyen varsa hala...
    Cevapla
  • Toran 6 ay önce Şikayet Et
    Nasıl ki Şeytan AleyhiLlane işini yapıyor Bu nesneler de kendikerine ne söylenirse onu yapıyorlar. Fetöye beynini kiralamış tüm insanlar Aynı imana sahipler. Tüm fetöcülerin. Önce imanını sorgulaması lazım Allaha mı? Fetöye mi iman ettiler
    Cevapla
  • memett 6 ay önce Şikayet Et
    hiç bir önemi yok köpeğin birinin konuşmaları ,inşallah bi yerde daha bi sağlam birine denk gelir
    Cevapla
  • CESARS 6 ay önce Şikayet Et
    aradan kaç yıl geçti fetö konusunda bir arpa boyu yol gidlemedi temizlik yapılamadı devlet dairelerindeki memurlar hala işinde gücünde ben anlamış değilim diplomaları jala işliyor vatan hainleri seviliyor demekki bu ülkede gariban halk sevilmiyor enayiyerine konuluyor
    Cevapla
  • Yavuz 6 ay önce Şikayet Et
    mecburen kardinalin kaldığı çiftlik yahudinin yoksa kapıya konurlar gavurun ekmeğini yiyen kılıcını sallar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak