Bunun adı FETÖ alçaklığı: Ayasofya'da okunan Fetih Suresi'ni Batı'ya şikayet etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün azılı mensubu ve Türkiye düşmanı olan firari Abdullah Bozkurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayasofya'da İstanbul'un Fethi dolayısıyla Fetih Suresi okumasını Batı'ya şikayet etti. İşte Twitter'da binlerce kişi tarafından tepkiyle karşılanan alçakça ifadeler...

Bunun adı FETÖ alçaklığı: Ayasofya'da okunan Fetih Suresi'ni Batı'ya şikayet etti
Bunun adı FETÖ alçaklığı: Ayasofya'da okunan Fetih Suresi'ni Batı'ya şikayet etti
GİRİŞ 30.05.2020 02:37 GÜNCELLEME 30.05.2020 02:47
Bu Habere 411 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu olan firari Today's Zaman eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, 17/25 Aralık FETÖ'cü darbe girişimi ardından Türkiye'den kaçmıştı. Avrupa'ya yerleşen firari Bızkurt her fırsatta Türkiye'ye saldırıyor. Türk nufüs cüzdanı taşıyan Bozkurt,İstanbul'un fethinin 567. Yıldönümü sebebiyle Ayasofya'da Fetih Suresi okunması sebebiyle yine Türkiye düşmanlığına soyundu.

FETÖ'cü Bozkurt, Ayasofya'da Fetih Suresi'nin okunmasını Batı'ya şikâyet etti. Sosyal medya hesabından İngilizce yazdığı iletisinde Abdullah Bozkurt şu cümleleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı gibi, Türk İmam bu akşam Ayasofya'nın Fetih Bölümünü okudu ve Kültür Bakanı dinledi. UNESCO Dünya Mirası alanı olan Ayasofya, daha önce Osmanlı imparatorluk camisine dönüştürülmüş olan Yunan Ortodoks katedrali olan bir müzedir. Cumhurbaşkanı, Ayasofya'dan canlı olarak yayınlanan dua yayınına katılıyor, İmam'ın orijinal Arapça resitali sonrasında, fetih bölümünün Türkçe mealinin tamamını ulusa tam olarak okuyor. Erdoğan'ın camiye dönüştürmek isteyen İslamcı üssü yeniden yeni bir canlılık kazanıyor."

YORUMLAR 411
  • egeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetö'nin üst düzeydekilerin bir çoğu pakraduni'dir. Onun için fiziksel olarak özellikle yüz tipleri birbirine benzer! Pakraduni yahudi asıllı ermenilerdir. Bugün ki Ani harabeleri bunların o zaman ki başkentidir.
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne mutlu ki senin gibi hainlerin zoruna giden işler yapıyor reis
    Cevapla
  • .... 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu Fetöcü azgınlar gürühuna cennet yüzü gösterme.Amin
    Cevapla
  • Yavuz Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ Elebaşına yüz yapısı çok benziyor. Bunların nesebi iyi araştırılmalı. İthal birşeyler çıkabilir.
    Cevapla
  • deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    babalarını iyi araştırmak lazım.
    Cevapla
  • Hadi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatım da FETÖ hainler kadar omurgasız,her kılığa giren ,kalleş,kripto ,sinsi insana benzeyen ama robotlaşmış bir yaratık görmedim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!