Ulaştırma Bakanlığı'ndan İsrail kararı: Gemilerin güvenlik seviyesi 3’e çıkarıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "İsrail'de yaşanan gelişmeler dikkate alınarak, İsrail limanlarına uğrayacak ve bu limanların açıklarında seyir yapacak Türk bayraklı gemilerin güvenlik seviyesi 3'e çıkartılmıştır." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 10.10.2023 10:07 GÜNCELLEME 10.10.2023 10:41
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "İsrail'de yaşanan gelişmeler dikkate alınarak, İsrail limanlarına uğrayacak ve bu limanların açıklarında seyir yapacak Türk bayraklı gemilerin güvenlik seviyesi 3'e çıkartılmıştır. Süreç bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir." açıklamasında bulundu.

Ulaştırma Bakanlığı'ndan son dakika İsrail kararı.

Bakanlık konu ile ilgili, "İsrail'de yaşanan gelişmeler dikkate alınarak, İsrail limanlarına uğrayacak ve bu limanların açıklarında seyir yapacak Türk bayraklı gemilerin "güvenlik seviyesi 3'e" çıkartılmıştır. Süreç Bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir" açıklamasında bulundu.

  • Güvenlik seviyesi 1, normal; gemiler ve liman tesislerinin normal faaliyetlerini yürüttüğü güvenlik seviyesidir;
  • Güvenlik seviyesi 2, arttırılmış; artan bir güvenlik olayı riski olduğu sürece, uygulanan seviye
  • Güvenlik seviyesi 3, olağanüstü; olası veya yakında olacak bir güvenlik olayı riskinin olduğu zaman süresince uygulanan seviye.
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 25
  • Hüseyin- 6 ay önce Şikayet Et
    Israilin gazi ne oldu,caldigi gaz.Acele avrupaya gönderiliyordu gecen hafta.Enerji bakani biliyordu neden,degilmi ? sorun bakalim.Güvenlik seviyesi 3 Petrol fiyatlari firlayacak demek,bilmeyenlere...
    Cevapla
  • RAMAZAN KARAKAYA 6 ay önce Şikayet Et
    Yazı devam, sözüm iran ve şiaya samimi iseniz yahudi uşağı korkak beşere destek olana kadar kuldan korkmayın Allah'dan korkun islam alemi siyonist yahudi ve onun işbirlikçi uşakları üzerinden esir alınmış durumda masum filistinli müslümanlara yardım edin umulurki Allah sizi bağışlar.yoksa Allah'a ve onun Resullerine söz verip ihanet eden lanetli yahudi cemaatinden bir farkınız kalmaz.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    gaz anlaşması. iptal edilsin. anbargo. kulanin
    Cevapla
  • RAMAZAN KARAKAYA 6 ay önce Şikayet Et
    Allah katında din islamdir.islamiyetde ruhbaniyet din adamı sınıfı olmayıp mesaj insanadır.israiogulları şeytanın ete kemiğe bürünmüş hali olup şia yahudi cemaatinin islamın içine soktuğu fitnedir.Ey iran ve şia Aliye hüseyine söz verip ihanet ettiniz yarı yolda bıraktınız işte size fırsat kendinizden olmayanları yezidlikle suçlayıp Israil ajanı korkak katil beşere destek olana kadar
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Acilen Filistin Devlet olarak tanıyalım Haydi Canım TÜRKİYEM
    Cevapla
  • Koray Derik 6 ay önce Şikayet Et
    Filistin Kıbrıs ta Rum tezini destekliyor.
    Cevapla
  • eyvahhhlarolsun 6 ay önce Şikayet Et
    israili tanidik ama filistini tanimadikmi yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’