Son dakika: 8 ilde 27 terörist yakalandı!

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kahramanlar Operasyonları" kapsamında 8 ilde eylem hazırlığı içerisinde olan 27 terörist yakalandı.

GİRİŞ 11.10.2023 09:28 GÜNCELLEME 11.10.2023 09:28
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar Operasyonları kapsamında 8 ilde 27 teröristin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya X'ten yaptığı açıklamada, "bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik 'Kahramanlar' operasyonları kapsamında 8 ilde eylem hazırlığı içinde olan 27 şüpheli BTÖ üyesi yakalandı" dedi.

"Terör örgütünün yurt içinde ve sınır ötesinde peşlerini asla bırakmayacağız" diyen Bakan Yerlikaya operasyon hakkında şu bilgileri paylaştı:

"Jandarma Genel Komutanlığı TEM daire başkanlığı koordinesinde İl Jandarma komutanlıklarınca Şanlıurfa, Mardin, Van, İzmir, Isparta, Malatya, Manisa ve Adıyaman’da Bölücü Terör Örgütü üyelerine karşı düzenlenen operasyonlarda 'Terör Örgütüne Üye Olmak, Terör Örgütüne Yardım Etmek, Terör Örgütüne Finans Sağlamak ve Terör Örgütü Propagandası Yapmak' suçlarından 27 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum.
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Yani ülke düşmanı beslemeyin asın gelecek bozuk nesilleri çoğaltmayın
    Cevapla
  • Türk 6 ay önce Şikayet Et
    Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin...
    Cevapla
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    helal olsun .polis ve askerimize ALLAH yardımcınız olsun inşallah
    Cevapla
  • Murraaatt 6 ay önce Şikayet Et
    Neden buu teroristler yakamaniyor neden infaz edilmiyor. Girilen catismada teroristler olu olarak ele gecirildi dense daha iyi simdi ne yapacagiz bu hainleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!