Kayıp üniversiteli Anıl'ın cansız bedeni bulundu

AFYONKARAHİSAR''da kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Anıl Sayın (22) ormanda ölü bulundu. Sayın'ın sosyal medyada veda mektubu bıraktıktan sonra ortadan kaybolduğu öğrenilirken, intihar şüphesinin araştırıldığı belirtildi.

GİRİŞ 12.10.2023 17:05 GÜNCELLEME 12.10.2023 19:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sultandağı ilçesinde oturan ve bir üniversitede Çocuk Psikolojisi Bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen Anıl Sayın, 9 Ekim'de evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Anıl Sayın'dan haber alamayan yakınları, durumu jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası jandarma, polis ve AFAD ekiplerinin katılımıyla Sultandağı ve çevresinde Anıl Sayın'ı bulabilmek için çalışma başlatıldı.

Yapılan arama çalışmaları neticesinde dün saat 16.00 sıralarında ilçe kabristanı yakınlarındaki ormanda Anıl Sayın'ın cansız bedenine ulaşıldı. Anıl Sayın'ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından Sultandağı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Anıl Sayın'ın sosyal medyada veda mektubu bıraktıktan sonra ortadan kaybolduğu öğrenilirken, intihar şüphesinin araştırıldığı belirtildi

KAYNAK: DHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • başgan 6 ay önce Şikayet Et
    yazık olmuş. şu sosyal medya ve benzeri şeyler, gençlerimizi zehirliyor. gencecik bir insan gitti
    Cevapla
  • Cemal 6 ay önce Şikayet Et
    Mektubunu okudum. Allah ve dinine inmadığını yazmıştı. Maalesef inançsızlığın sonu bu. Yazık gencecik bir hayat. Kazanılabilinirdi.
    Cevapla
  • osmanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Allah fetöyü ışıdı kahretsin. bu örgütlerden sebeb İnsanlara İslamı anlatamıyoruz. öcü görmüş gibi kaçıyorlar. sonra da bu şekilde olaylar oluyor.
    Cevapla
  • Osmanlıcıkürt 6 ay önce Şikayet Et
    Üzücü gerçekten üzücü ahir zamanda genç olmak zor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'yı sel aldı! Cadde ve sokaklar göle döndü
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek