Risale-i Nur Meşveret Cemaatinden işgalci İsrail'in terör eylemlerine sert tepki

Risale-i Nur Meşveret Cemaati, işgalci İsrail'in Gazze'deki terör eylemlerine sert tepki göstererek bir mesaj yayımladı.

Risale-i Nur Meşveret Cemaatinden işgalci İsrail'in terör eylemlerine sert tepki
Risale-i Nur Meşveret Cemaatinden işgalci İsrail'in terör eylemlerine sert tepki
GİRİŞ 18.10.2023 13:51 GÜNCELLEME 18.10.2023 13:56
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Risale-i Nur Meşveret Cemaati, işgalci İsrail'in Gazze'deki terör eylemlerine sert tepki göstererek, 'Dünya Kamuoyuna' bir mesaj yayımladı.

Cemaatin mesajı şu şekilde:

"Sakîl menfaatleri ve hain emelleri için günlerdir Gazze’yi ateşe vererek “hodgam, alçak, insî şeytan” sıfatına tam liyakat kesb eden; Kur’an'ın kendilerine dehşetli sille-i te’dib vurduğu; her milletten ziyade hırs ile dünyaya saldıran ve tarih boyunca her çeşit fesat komitelerine karışan ve her nevi ihtilale parmak karıştıran dessas Siyonistler son olarak en barbar kavimlerin bile tevessül etmeyeceği şeni’ bir taarruzla; masum, hasta, yaşlı ve çocukların bin bir mahrumiyet içinde tedavi edilmeye çalışıldığı Gazze’deki hastaneleri -bütün dünyanın gözü önünde- bombalayarak yüzlerce masum insanı katletmişlerdir.

Bu ciğersûz hadisede şehadet şerbetini içen masumlara binler rahmet diliyor; yaralılara şifanın en acilini Şafî-i Hakiki olan Rabbimizden temenni ediyor ve 70 yıldır bu zulmü aralıksız devam ettiren Siyonist İsrail’in en yakın zamanda Kahhar bir el ile te’dip ve tecziyesini Aziz ve Müntakîm olan Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Bu elîm hadisenin; küre-i zemin gibi ağır ve âlem-i İslamiyet’e çökmüş olan bu nevi musibet ve belalara karşı en büyük dayanak noktamız olması lazım gelen; muhabbet ile ittihadı ve uhuvvet ile yardımlaşmayı emreden ve bu zamanın en büyük farz vazifesi olan “İttihad-ı İslam”ın tahakkukuna vesile olmasını rahmet-i İlahiyeden diliyor ve bekliyoruz."

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Erdem 6 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun çok hikmetli bir beyanat olmuş
    Cevapla
  • tusem 6 ay önce Şikayet Et
    Modaya herkes her stk ayak uydurdu hayırlısı bakalım umarım kınamadan daha fazla şeyler yapabiliriz
    Cevapla
  • Kaan 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Türkiyede de dünyada da islam birliği ve bu birlikten de büyük bir kuvvet nasip eylesin âmin
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.Bu seslerin artık çoğalması lazım
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Mümin ler ancak kardeştirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuzey Işıkları Trabzon'da görüntülendi
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!