Sadakataşı Gazze’ye acil yardım ulaştırdı

İsrail’in bebek, çocuk, kadın demeden sivilleri hedef aldığı, hastaneleri ve camileri bombaladığı Gazze’de büyük bir dram yaşanıyor. Zor durumda olan Filistin halkına Sadakataşı Derneği tarafından yardım ulaştırıldı.

Sadakataşı Gazze’ye acil yardım ulaştırdı
Sadakataşı Gazze’ye acil yardım ulaştırdı
GİRİŞ 18.10.2023 17:45 GÜNCELLEME 18.10.2023 17:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Abluka altında olan Gazze’ye İsrail’in 7 Ekim’den itibaren başlattığı saldırılar nedeniyle bölgede yaşam durdu. Evlerin, ibadethane ve hastanelerin bombalandığı Gazze için Sadakataşı gıda, su ve sıcak yemek dağıtımları gerçekleştiriyor. 

Gazze’ye insani yardım 

Sadakataşı yardım çalışmaları kapsamında bölgede bulunan gönüllüleri aracılığıyla düzenli olarak gıda kumanyası, sıcak yemek ve su dağıtımları gerçekleştiriyor. Dernek yardımlarına bölgedeki kriz bitene kadar devam edecek. 

‘‘Yardımlar devam edecek’’ 

Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal yardımlar sonrasında yapmış olduğu açıklamada ‘‘İsrail’in kadın ya da çocuk fark etmeksizin sivilleri bombaladığı Gazze’de büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Mazlum Filistin halkına yardım ulaştırmak için olayların yaşandığı ilk günden itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda bölgede bulunan gönüllülerimiz aracılığıyla gıda, sıcak yemek ve su dağıtımları gerçekleştirdik. Gazze’ye insani yardım ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bölgeye yardım ulaştırmaya devam edeceğiz’’ İfadelerini kullandı. 

Gazze’ye destek olabilmek için; 

Gazze’ye yardımlarınızı ulaştırabilmek için 0216 614 04 61 numaralı dernek telefonundan yetkililere ulaşabilir, www.sadakatasi.org.tr web adresinden banka hesap numaralarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca GAZZE yazıp 2989’a mesaj atarak 10 TL bağışta bulunabilirsiniz. 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Secdede 6 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl mümkün oluyor şu anda? Herkesin oraya girmesi yasak değil mi? Bu engellenemiyor mu? Lütfen düzgün bir şekilde açıklansın.
    Cevapla
  • Devlet 6 ay önce Şikayet Et
    Tüm kapılar kapalıyken nasıl yardım ulaştırıyorsunuz? Koca devletlerin yardımları sınırda beklerken
    Cevapla
  • Hüseyin göçmen 6 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeşlerim ,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!
Ambalaj üzerine tavsiye fiyat uygulaması kapıda!