Kaçmaya çalışan sürücü dehşet saçtı: 2'si polis 4 yaralı

Burdur'un Bucak ilçesinde bekçilerin 'Dur' ihtarına uymayan sürücü ihbar üzerine uygulama noktasında kendisini durdurmaya çalışan polislerden kaçmaya çalışırken 2’ si polis 4 kişiye çarptı.

GİRİŞ 22.10.2023 00:31 GÜNCELLEME 22.10.2023 14:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay saat 22.30 sıralarında Burdur’un Bucak ilçesi Cami Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bekçilerin durumundan şüphelendiği Yurus Emre K. idaresindeki 34 EZT 656 plakalı otomobil bekçilerin "Dur" ihtarına uymayıp kaçmaya başladı.




Bekçilerin plakayı bildirmesi üzerine Türkerler Caddesinde trafik uygulaması yapan polis ekipleri aracı durdurmaya çalıştığı esnada "Dur" ihtarına uymayan otomobil, kaçmaya çalışırken 2 polis memuruna ve 2 vatandaşa çarpıp bölgeden kaçtı. Aracın çarptığı polis ve vatandaşlar yaralandı. Uygulama noktasındaki diğer polislerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve takviye polis ekibi sevk edildi.



İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında yaralı polis memurları Hasan D. ve Ali Osman S. ve vatandaşlar Mustafa E. ve Mevlüt K.isimli üniversite öğrencisi ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 4 kişiye çarparak kaçan Yunus Emre K. yapılan çalışmalar sonucunda Karaseki mevkiinde jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan hastaneye kaldırılan yaralılardan polis memuru Hasan D.’nin kolunda ve ayağında kırık olduğu, Ali Osman S.’nin ise ayağında kırık olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Avrupada olsa basarlar kurşunu kimsenin yaralanmasına fırsat vermezler. Bizde ise yaralı ve ölenin hesabıda, değeride yok. Taki suçlu kendiliğinden durana kadar.
    Cevapla
  • Sadi 6 ay önce Şikayet Et
    ABD ve Avrupa Ayni Hareketi Yapan Sürücü veya yaya olsun Direk Vuruyor Bize Gelince Kiralik Kalemsorler Karalama Yapiyor Güzel Ülkeme Cok Yazik
    Cevapla
  • Osman Bube 6 ay önce Şikayet Et
    Bu konuma gelmeden vurulması lazım. Artık polislerin güvenliği kalmadı, Allah CC güvenlik güçlerimize yardım eylesin, Allah CC yaralılara acil şifalar versin
    Cevapla
  • Öylesine 6 ay önce Şikayet Et
    Vurmak mı ömür billah cezaevinden çıkamaz o zaman, adli kontrol denetimli serbestlik falan hak getire hayatta işlemez
    Cevapla
  • Trk 6 ay önce Şikayet Et
    Polis asker vursa erdoğan partisi pusuda bekliyor asker polis bir şey yapsa görevden akşam diye dünya da suçları özel koruyan devlet yok kesin
    Cevapla
  • Saadettin gümüş 6 ay önce Şikayet Et
    Kaçanın vurulması şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!