İki genç kız 'peşimizi bırakın' diye mesaj attıktan sonra kayboldular!

Adana'da evden çıktıktan sonra buluşup kaçan, ailelerine de sosyal medya üzerinden "Peşimizi bırakın" mesajı atan Selin Yezdanur S. (16) ve Nazmiye Ç.'den (17) haber alınamıyor.

İki genç kız 'peşimizi bırakın' diye mesaj attıktan sonra kayboldular!
İki genç kız 'peşimizi bırakın' diye mesaj attıktan sonra kayboldular!
GİRİŞ 25.10.2023 15:56 GÜNCELLEME 25.10.2023 16:00
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Adana’da yaşayan ve açık lisede okuyup bir firmada çalışan Nazmiye Ç., geçen cumartesi günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesindeki evinden gece saatlerinde ayrıldı.

Aynı evin alt katında oturan ve yine açık lisede okuyup bir kebapçıda çalışan kuzeni Selin Yezdanur S. de bir gün sonra sabah saatlerinde "İşe gidiyorum" diyerek evden çıktı. İddiaya göre iki kuzen bir daha eve hiç dönmedi.

"SİZİ ŞİKAYET EDERİZ"

Ailelerinin ulaşmaya çalıştığı kızlardan Nazmiye Ç., annesi Rukiye Ç.’ye WhatsApp üzerinden şu mesajı attı:

"Bizi arayıp durmayın, şehir dışındayız. Çoktan yeni evimiz, yeni düzenimiz, birikmiş miktarda paramız ve yeni işimiz de var. Bu saatten sonra ne sen anne olmaya çalış bana ne de Fatih baba olmaya çalışsın. Nazlı’ya da böyle bize bağırıp çağırıp küfür edip polise haber vermenize hiç gerek yok. Daha önce de bıraktığınız gibi bırakın. Zaten bulamazsınız da bulsanız da hiçbir şey yapamazsınız. Sizi şikayet ederiz. Bir anne, babanın çocuğa bakamaması kaç yıl hapis cezasından başlıyor, bak bakalım. Yerinde olsam ihbarımı geri çekerdim. Yine de sen bilirsin. Kendini iyi bir anne gibi sanma, polis de 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz. Arayıp arayıp durun, boş kervan yürütürsünüz."

"POLİS HER YERDE ARIYOR"

İki kız çocuğu, ailelerine mesaj attıktan sonra telefonlarını da kapattı. Polise başvuran aile şimdi her yerde Selin Yezdanur ve Nazmiye Ç.’yi arıyor. Rukiye Ç., kızının ve yeğeninin hayatından endişe duyduklarını belirterek bir an önce bulunmalarını istedi. Rukiye Ç., Selin ve Nazmiye’ye evlerine dönmesi için çağrı yaptı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • tttttt 6 ay önce Şikayet Et
    Ah be güzellerim. Çok para, güzel arabalar, gezmeler, tozmalar sakın bunlara kanmayın. İnanın kim kafanıza girdi bilmem ama dönmek istediğinizde dönemeyecek duruma gelirsiniz. Ne olursa Anne annedir Baba babadır. Hiç bir işe yaramasalarda.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim ıslah etsin islam yok anne baba terbiyesi büyüğe saygı yok küçüğe sevgi yok hor görme aşağıla kompleksi var MEHMET AKİF ERSOY Rametulllahi aleyh boşuna dememiş Beşerin azmini tevkif edemez sün'i beşer diye
    Cevapla
  • mert 6 ay önce Şikayet Et
    dişi şeytanlar erkek şeytanlara kaçmış ,allah ıslah etsiin
    Cevapla
  • muhammet beyazal 6 ay önce Şikayet Et
    Bu gibi olaylarda konuşmak, her türlü yorum yapmak kolay! Allah kimseye böyle imtihanlar vermesin. Aile, toplum, iletişim araçları, yerel ve uluslararası şeytanlar hepsi sorumlu bu işlerden.
    Cevapla
  • İlhan METİNOĞLU 6 ay önce Şikayet Et
    Böyle evlatlar için anne baba olmak çok zor.Allah o anne ve babalara sabır versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!