Gazze'de İsrail saldırılarını durduran gelişme! En şiddetli saldırı sonrası sessiszlik

İsrail'in saldırılarının aralıksız devam ettiği Gazze'de sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Saldırıların en yoğun olduğu gecenin sabahında oluşan sis işgalci İsrail hava kuvvetlerini durdururken Gazze'de sessizlik hakim oldu.

GİRİŞ 28.10.2023 08:32 GÜNCELLEME 28.10.2023 08:38
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

İsrail, saldırıların 22'nci gününde Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına devam ediyor. İsrail ordusu, gece boyu Gazze'nin pek çok noktasını havadan ve karadan vurmaya devam etti.

SABAH ETKİLİ OLAN SİS BOMBARDIMANI DURDURDU

İsrail'in saldırılarının aralıksız devam ettiği Gazze'de sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Bu nedenle İsrail hava saldırılarını durdurmak zorunda kaldı. Ancak bölgeden çatışma seslerinin zaman zaman yükseldiği öğrenildi.

İSRAİL YİNE EVLERİ HEDEF ALDI

Filistin haber ajansı WAFA'ya göre, İsrail güçleri, Gazze'nin kuzeyini topçu ateşiyle vurdu.

İsrail uçakları ise Eş-Şati ve Nuseyrat mülteci kampları ile Beyt Lahiya, Beyt Hanun ve Gazze'nin doğusundaki başka bölgelerdeki evleri havadan hedef aldı.

ABD ve İsrail'den Gazze itirafı! Alçaklığı itiraf ettilerABD ve İsrail'den Gazze itirafı! Alçaklığı itiraf ettiler

İslam İşbirliği Teşkikatı'ndan dünyaya Gazze çağrısıİslam İşbirliği Teşkikatı'ndan dünyaya Gazze çağrısı

BM'nin Gazze kararından sonra Arap Birliği'nden açıklamaBM'nin Gazze kararından sonra Arap Birliği'nden açıklama

GAZZE'NİN DÜNYAYLA İLETİŞİMİ KOPTU

İsrail'in yoğun saldırıları nedeniyle bölgedeki sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerinin tamamen kesilmesi ve elektriğin de olmaması nedeniyle sivil savunma ekipleri ile ambulansların saldırıların olduğu bölgelere ulaşım sağlayamadığı, ölü ve yaralılarla ilgili de bilgi alınamadığı ifade edildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • tepki 6 ay önce Şikayet Et
    israil de cok hedef var her halk bir kahraman olacak degisik hedefi yok etmeyi denesin orda yanacak yok edilecek ne var ise yakin elektirik hatlarini hedef alin tren gemi ucaklari ne var ise bundan sonra orada ne var ise hedef olacak
    Cevapla
  • mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    hamas bu sis yardımını kullanmıştır İnşallah.
    Cevapla
  • fahri 6 ay önce Şikayet Et
    ülkemizdeki yahudilerin mal varlığı filistin e gönderilsin
    Cevapla
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin en zengini biter.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    o sis değil toz bulutu. o kadar bina yerle bir edildi ki tozlar kapladı şehiri. bunu da bak sis engel oluyor diyecek cahiller çıkar.
    Cevapla
  • alim 6 ay önce Şikayet Et
    alikılınızı kıpırdatmayı eyy araplar, çıkan sis tesadüf değil Allah cc sizlere mesaj veriyor, aklınızı başınıza alın ve Allah ın ayetlerini unutmayın birlik olun din kardeşlerinize sahip çıkın, ilk hamleyi siz yapın türkiye halkı arkanızdan gelecektir, Allah buna şahittir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!
Ne Sergen Yalçın, ne Şenol Güneş, ne Nuri Şahin! Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması