Türk vatandaşı İsrailli soykırımı savunurken AA muhabirini hedef gösterdi!

Aynı zamanda Türk vatandaşı da olan İsrailli gazeteci Dean Shmuel Elmas, sosyal medya üzerinden İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırımı savunurken bölgedeki Anadolu Ajansı muhabirini de açıkça hedef gösterdi.

Türk vatandaşı İsrailli soykırımı savunurken AA muhabirini hedef gösterdi!
Türk vatandaşı İsrailli soykırımı savunurken AA muhabirini hedef gösterdi!
GİRİŞ 01.11.2023 13:30 GÜNCELLEME 01.11.2023 14:06
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

İsrail'de yayın yapan Globes isimli haber sitesinde çalışan Dean Shmuel Elmas isimli İsrailli 'gazeteci' sosyal medya hesabı üzerinden Gazze'deki soykırımı meşru göstermeye çalışıyor.

ANADOLU AJANSI MUHABİRİNİ HEDEF GÖSTERDİ

Geçmişte Filistinlilere karşı İsrail ordusunda vazife alan ve aynı zamanda Türk vatandaşlığı da bulunan Elmas, bölgede canını tehlikeye atarak görev yapan Anadolu Ajansı muhabiri Turgut Alp Boyraz'ı da açıkça hedef aldı.

X hesabından Boyraz'ın yer aldığı katıldığı canlı yayınlardan görselleri paylaşan Elmas, "Arkadaşını zor zamanlarda tanırsın derler. Bugün, geçmişte takdir ettiğim İsrail'de yaşamış bugün de Lübnan'da bulunan bir meslektaşımın İslamcı propaganda yaptığına şahit oldum. Güya 'Filistin' diye bir devlet' İsrail'den önce var olmuş gibi bir algı yaratıyor. Bu tarihin gerçeklerine aykırı. Benim takdirimi kaybettiği gibi eminim onu takip eden kitlelerin de saygısını tarihi gerçekleri saptırması dolayısıyla kaybedecek. Özellikle de Hamaslı teröristlerin İsrailli sivillere yapmış olduğu vahşet, katliam, tecavüz ve çaresiz insanları kaçırmanın ışığında Turgut Alp Boyraz'ın gerçek yüzünü görün." dedi.

Elmas'ın bir başka paylaşımında ise Anadolu Ajansı ve TRT World'ü hedef gösterdiği görüldü.

ASKER ÜNİFORMASIYLA "SİZİ YENECEĞİZ" MESAJI PAYLAŞMIŞ

Elmas, 2021 yılında İsrail ordusunda yedek asker olarak görev yaptığını bildirdiği bir paylaşımında ise "Hamas'ın Gazze'deki ve Türkiye'deki destekçilerine mesajım: Sizleri yeneceğiz. Her zaman. Eğer Gazzeliler uyanmazlarsa Hamas Gazze'yi taş devrine geri döndürecek" ifadelerini kullanmış.

HASTANE SALDIRILARINI MEŞRULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR

İşgalci İsrail'in hastanelere yönelik saldırılarını bile meşrulaştırmaya çalışan Elmas, Şifa Hastanesi'nin altında Hamas karargahı bulunduğunu ve İsrail'in bu nedenle sivilleri hedef aldığını yazdı.

 

KAYNAK: HABER7
Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 136
  • vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Bizde seni not aldık samuel.. Hırlayıp durma O pis kanın toprağı kirletmesin diye hamas da senin üstüne kireç dökecek.
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 6 ay önce Şikayet Et
    Bu köpek yanılıp ta bir bgün Türkiye'ye döner inşaallah devletimi gereğini yapar yapmazsa biz gördüğümüz yerde ilgileniriz merak etmesin
    Cevapla
  • Bi Müslüman 6 ay önce Şikayet Et
    Bu ahlaksızı vatandaşlıktan atmak çok mu zor??
    Cevapla
  • mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Hamasin eline düsersin insallah !!!
    Cevapla
  • Edip 6 ay önce Şikayet Et
    Sizin diliniz ne söylüyor, terörist İsrail bütün diplomatlarını ve Elçiliğini Türkiye’den geri çekti. Bizim Elçilikte hala Tel Aviv’te . Artık kimseye hiçbir söze inanmıyorum. Eyyyyy İsrail bağırmayla hiçbir şey olmuyor. Bize Selahaddin Eyyubi, Abdülhamit lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yürekleri dağlamıştı: Ata Emre Akman cinayetinde 'baba' şüphesi
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok