Boykot dalga dalga yayılıyor! İstanbul İl Milli Eğitim'den okullar için karar

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Kantinciler Esnaf Odası'nın İsrail ürünlerine boykot talebine ilişkin yazısını ilçe milli eğitim müdürlüklerine göndererek, tüm resmi kurumlara gerekli duyurunun yapılmasını istedi.

GİRİŞ 08.11.2023 10:25 GÜNCELLEME 08.11.2023 11:24
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

İstanbul Kantinciler Esnaf Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne resmi yazıyla başvurarak, menşei İsrail'e ait ürünlerin kantinlerde satılmamasını talep etti.

Bunun üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstanbul'daki 39 ilçe milli eğitim müdürlüğüne gönderilen yazıda, Oda'nın talebiyle ilgili olarak tüm resmi kurumlara gerekli duyurunun yapılması, öğretmenevleri ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otellerinin de gerekli hassasiyeti göstermesi istendi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e boykot açıklamasıTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e boykot açıklaması

CHP'li Belediyeden İsrail'e boykot önerisine veto!CHP'li Belediyeden İsrail'e boykot önerisine veto!

Anadolu Üniversitesi de boykot kararı açıkladıAnadolu Üniversitesi de boykot kararı açıkladı

Siyonistlerin finans kaynağına ağır darbe! Kampanya sonrası milyonlarca kişi akın ettiSiyonistlerin finans kaynağına ağır darbe! Kampanya sonrası milyonlarca kişi akın etti

Hepsi sessiz! CHP'li belediyelerin İsrail boykotuna katılması için kaç çocuk daha ölmeli?Hepsi sessiz! CHP'li belediyelerin İsrail boykotuna katılması için kaç çocuk daha ölmeli?

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 82
  • Enişte 5 ay önce Şikayet Et
    Bu boykotlarla İsrail’e hiç bir şey olmaz. Adamlar küçücük ülke ama Türkiye’nin 10 katı üretiyor
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Peki biz ihtiyacımızı nasıl karşılayacağız. İsrail sadece çola üretmiyoki.
    Cevapla
  • HepBöyleOldu 5 ay önce Şikayet Et
    Bi hafta sürmez, sonrasında yerli markalar boykot edilir, yalnızca yahudi malları satarlar...
    Cevapla
  • Fatih 5 ay önce Şikayet Et
    Geçen Konya'da bir Tarım Kredi Koop'ne gittik raflar hep signal diş macunu doluydu. Devlete bağlık bir kooperatif alternatif diş macunları satmıyor. Bim, A101 'de de ortalık colgate, signal dolu diğer deterjanlar da öyle dolu. Birisi bu zinciri kırsa herkes gider oradan alır.
    Cevapla
  • Fatih 5 ay önce Şikayet Et
    Elbette vatandas olarak ümmet olarak boykot.Devletlerarasi öyle boykot ediyorum demek olmaz.Burda dikkatli olmak lazim.Sayin cumhurbaskanimiz zaten tepkisini koyuyor.Biz ilk olarak kendimizden baslamamiz ve kendi ürünlerimize evrilmemiz lazim.Allah devletimize milletimize tüm müslüman kardeslerimize yardimci olsun.Filistinli kardeslerimize dua edelim.La galibe Illallah.
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Ancak Allah yardım eder hep kiniyolar ama gerisi bos
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı