Bolu Dağı Tüneli 90 metre uzatıldı; D-100 kara yolunda trafik normalle döndü

Bolu Dağı Tüneli'nin 90 metre uzatılmasının ardından, D-100 kara yolunda oluşan trafik normale döndü.

Bolu Dağı Tüneli 90 metre uzatıldı; D-100 kara yolunda trafik normalle döndü
Bolu Dağı Tüneli 90 metre uzatıldı; D-100 kara yolunda trafik normalle döndü
GİRİŞ 08.11.2023 13:21 GÜNCELLEME 08.11.2023 13:21

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı ile Abant gişeleri arasında kalan 23 kilometrelik güzergah, 25 Eylül'de Bolu Dağı Tüneli'nin uzatılması ve viyadüklerdeki derz çalışması için ulaşıma kapatıldı.

Araçlar, mecburi güzergah olarak D-100 kara yoluna yönlendirildi. Bu süreçte yoğun trafik yaşanırken, çalışmalar 42 gün sonra tamamlandı. Çalışmalar sonunda Bolu Dağı Tüneli, 90 metre uzatıldı. Tünel, dün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katıldığı tören ile açıldı. Böylece D-100 kara yolunda oluşan trafik çilesi, sona erdi. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri