Sağlık Bakanı Koca'dan Gazzeli hastalarla ilgili açıklama

Sağlık Bakanı Koca, Gazze'den Türkiye'ye getirilen 27 hastadan 26'sına kanser, birine ise genetik kan hastalığı teşhisi konduğunu açıkladı.

GİRİŞ 18.11.2023 13:31 GÜNCELLEME 18.11.2023 15:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'ye getirilen Gazzeli hastaların durumuyla ilgili açıklama yaptı. 

27 hastadan 27'sine kanser teşhisi konulduğunu belirten Koca, "Aralarında 12 kadın ve 18 yaşından küçük 2 kişi var. 18 yaşından küçük hastalardan birinde yumuşak doku kanseri, diğerinde ise genetik bir kan hastalığı tespit edildi" dedi. 

Sosyal medyadan açıklama yapan Sağlık Bakanı, "Gazzeli hastalarımızın tetkik ve tedavi süreçleri Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde devam etmektedir. Bu süreçler, alanlarında uzman doktorlarımız tarafından yürütülmektedir. İki hastamız, diğer bazı hastalıkları da göz önünde bulundurularak, yoğun bakım ünitesinde yakın takip altında tutulmaktadır" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Kâbe sevdalısı 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye ne alaka diyen yorumcu senin Müslümanlıkla alakanı merak ettim doğrusu. Zulüm gören kardeşlerimize el uzatmak niye zorunuza gitti acaba
    Cevapla
  • Ömer 5 ay önce Şikayet Et
    Gelsin Filistinli Kardeşlerimiz Buyursunlar Bas Tacimiz ALLAH Yar ve Yardımcıları Olsun İNŞALLAH
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Orda misir dururken suudi arabistan varken lubnanda hastanemi bitti turkiye ne alaka?
    Cevapla
  • Hamdi 5 ay önce Şikayet Et
    Ahmet, Allah devletimize milletimize zeval vermesin .
    Cevapla
  • Murat Yıldırım 5 ay önce Şikayet Et
    Devletimize zeval verme ya Rabbi.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler