Kadıköy'de ürküten olay: Apartmana yıldırım düştü, çatı katı alev alev yandı

Kadıköy'de yoğun yağmur yağışı sonucu bir apartmanın çatısına büyük bir gürültüyle düştü. Yaşanılan olayın ardından apartmanın çatısına alev alev yandı.

GİRİŞ 29.11.2023 22:09 GÜNCELLEME 29.11.2023 22:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kadıköy'de yoğun yağmur yağışı sonucu bir apartmanın çatısına büyük bir gürültüyle düştü. Yaşanılan olayın ardından apartmanın çatısına alev alev yandı.

YILDIRIM DÜŞEN APARTMANIN ÇATISI YANDI

Olay saat 19.00 sıralarında İstanbul Kadıköy ilçesi, Fenerbahçe Mahallesi, Alageyik Sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre Yoğun yağmur yağışı sonrasında sitenin çatısına büyük bir gürültüyle yıldırım düştü. 15 katının tamamı boş olan bina yıldırımın düşmesiyle kıvılcımlar ve dumanlar çıkmaya başladı. Çıkan dumanlar aniden alevlenince çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis ekipleri gönderildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat yaptıkları çalışmayla apartmanın çatısını söndürürken, polis ekipleri de çevreye giriş ve çıkışları engellemek için olay yerine şerit çekti.
Olayın yaşandığı sokakta yaşayan Eren Akagündüz, "akşam 6 civarında şiddetli bir ses geldi. Yıldırım düşmüş ve itfaiye ekipleri müdahale etti"dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • ukyan 4 ay önce Şikayet Et
    ALAGEYİK SOKAKMI bir tanede karaköyde vardı mektebin olduğu sokak .
    Cevapla
  • Recep IŞIK 4 ay önce Şikayet Et
    Kim nereye naslı GAÇACAK veya KAÇABİLİR?Kim nasıl ne gibi ÖNLEM ALACAK veya ALABİLİR?Hepsi boş tek ÇARE ALLAH CC.KUL,HABİBİ EMİNİNE ÜMMET OLMAKTAN GEÇMEKTEDİR."İnsan 3-5 damla KAN,IRMAK 3-5 damla SU.Öyle bir HAYATA çattık ki HAYATA kurmuş pusu.Geldi ölümlü yalan geçti ölümsüz gerçek siz!hayat süren LEŞLER sizi kim DİRİLTECEK?Ne tüyler ÜRPERİR ya RAB ne KORKUNÇ İNKILAP olmuş.Ne DİN,İMAN
    Cevapla
  • Sezer 4 ay önce Şikayet Et
    Kadıköy kendine gel uyanalım ölüm uyandırmadan
    Cevapla
  • Recep IŞIK 4 ay önce Şikayet Et
    Kim nereya GAÇACAK,kim nasıl ÖNLEM alacak.ALLAH CC.isterse yerin altını üstüne,üstünü de altına getirir.GORKAN ALLAH CC.GORKSUN.
    Cevapla
  • vatan 4 ay önce Şikayet Et
    ekrem düzeltir
    Cevapla
  • Turk 4 ay önce Şikayet Et
    part time başkan halleder :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti