Sınıf annesi uygulaması yasaklandı: Video yeniden trendlere girdi!

Sınıf annesi ile tartışan çocuğun videosu Milli Eğitim Bakanlığının sınıf anneliğini kaldırma kararı sonrası sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Sınıf annesi uygulaması yasaklandı: Video yeniden trendlere girdi!
Sınıf annesi uygulaması yasaklandı: Video yeniden trendlere girdi!
GİRİŞ 06.12.2023 16:20 GÜNCELLEME 06.12.2023 16:23

Öğretmenler ile veliler arasındaki iletişimi sağlamak için gönüllülük esasıyla bir kişinin belirlenmesiyle oluşturulan sınıf anneliği MEB'in Valiliklere gönderdiği "Mevzuatta yer olmayan uygulamalar hakkında (Sınıf annesi)" konulu yazı ile rafa kaldırılmış oldu. 

81 ilin Valiliklerine gönderilen yazıda yazıda "Valiliğinizde okullarda sınıf annesi ve benzeri adlar altında mevzuatta yer almayan uygulamalara mahal verilmemesi, bu konuda okulların uyarılması ve gerekli tedbirlerin alınmasını hususunda gereğini rica ederim." ifadeleri yer aldı.

Bakanlığın dikkat çeken bu kararı sonrası sosyal medyada sınıf annesine isyan eden çocuk videosu trendlere girdi. 

KAYNAK: HABER7
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı