Eski futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşine saldıran şüpheliler tutuklandı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'na trafikte yaşanan tartışma sonrasında saldıran Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 07.12.2023 03:00 GÜNCELLEME 07.12.2023 03:02
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu, dün saat 16:30 sıralarında Kadıköy'de trafikte yol verme tartışması yaşadı. Oktay Derelioğlu'nun sürdüğü araç bir süre sonra yolun daralması nedeniyle bir başka araç tarafından taciz edilmeye başladı. Daha sonra Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban, Derelioğlu çiftinin aracının önünü kesti. Araçtan inen taraflar kavga ederken Oktay Derelioğlu yaralandı. Şikayet üzerine Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban gözaltına alındı.

Eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu Kadıköy'de darp edildiEski milli futbolcu Oktay Derelioğlu Kadıköy'de darp edildi

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra 2 şüpheli Anadolu Adliyesine getirildi. Savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban 'Kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

OKTAY DERELİOĞLU VE EŞİ BAŞAK DERELİOĞLU SALDIRIYI ANLATTI

Kadıköy'de trafikte saldırıya uğrayan eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu olayı anlattı.

Olay  5 Aralık Salı  günü saat 16:30 sıralarında Erenköy Mahallesi Dr. Mithat Süer sokakta meydana  geldi. İddiaya göre eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu'nun otomobilleriyle ilerliyordu. Bu sırada yolun daralması sonucu başka bir otomobil sürücüsüyle aralarında yol tartışması yaşandı. Tartışma sonrasında  Zekai Karaçoban ve Nurettin Karaçoban içinde olduğu otomobil ünlü futbolcunun aracının önünü keserek bir anda saldırmaya başladı. Saldırganlar Oktay Derelioğlu'nu darbetti.

Oktay Derelioğlu'nu kurtarmaya çalışan Başak Derelioğlu çevreden geçen vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerine gelen polis şüphelileri gözaltına alırken, ambulans ekipleri eski futbolcuyu hastaneye kaldırdı. İlk yapılan müdahalede Oktay Derelioğlu'nun omzunun çıktığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlendi. Oktay Derelioğlu hastanede ameliyata alınırken, Başak Derelioğlu ise aldığı darp raporu sonrası karakolda ifade verdi. Saldırı sonrası hastanede çeşitli operasyonlar geçirdiğini belirten Oktay Derelioğlu saldırganların cezalandırılmasını istedi.

BU KİN BU NEFRET NİYE…

Olayı anlatan Oktay Derelioğlu, "İki tane şehir magandası indi arabadan. Bizi darp etmeye başladılar. Tek yönlü yola girmek için sıra bendeydi. Baktım. Yer vermiyor. Kendimi biraz ileriye attım. Sola doğru geçmesini bekledim. Ondan sonra üstüme kırdı arabayı. Orada benim kapımı açmaya çalıştı. Tabii biz de kendimizi korumaya, kendimizi müdafaa etmeye çalıştık. Daha sonradan diğer arkadaş indi iki kişi. Hiçbir olay yok. Bu öfke bu kin niye. Eşim yanımda. Olayın akabinde omzum çıktı. Beyin kanaması geçirdim. Ölebilirdim de. Devlet büyüklerimizden bu olay örnek teşkil etsin istiyorum. Gerçekten bu adamların ağır cezalar almalarını istiyorum." diye konuştu.

YÜZÜNDEKİ O NEFRETİ GÖRMENİZ LAZIMDI

Eşi Başak Derelioğlu ise, "Elinde bıçak, belinde silah olduğu bir dönemdeyiz maalesef. O yüzden çok şükürler olsun ki Allah bağışladı. Hiçbir tartışma yok. Benim tarafımdan geliyor, içinde kadın olduğunu da görüyor arabada. Ona rağmen diğer yanındaki arkadaş iniyor. Oktay'ın kapısını açıyor. Ve saldırmaya başlıyor. Sanki düşmanı görmüş gibi. Yani o nefret, yüzündeki o nefreti görmeniz lazımdı. Gerçekten insanlar çok kötü olmuş artık" diye konuştu.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • murat kaplan 4 ay önce Şikayet Et
    çok geçmiş olsun bu tür insan görünümlü HAYVANLARIN EHLİYETLERİ kesinlikle süresiz iptal edilmeli ve psikolojik tedavi altına alınmalı cinayetle de yargılanmalı.,özellikle HÜKÜMET yetkililerine sesleniyorum burdan bu kadar kesici alet ve silah olması ne kadar doğru vatandaş da ruhsatsız bir şekilde neden toplanmıyor veya ulaşımı kolay.
    Cevapla
  • Ali Asker 4 ay önce Şikayet Et
    alt tarafı bir yol verme mevzusu yani 10 saniye geç git ne olacak? al işte gir hapiste yılları say say dur. insanlarda ki şu hırsı anlamıyorum .
    Cevapla
  • Mahmut çetin 4 ay önce Şikayet Et
    Bazıları 5 6 yıl demişler en fazla yatacakları 3 5 ay
    Cevapla
  • Davacı 4 ay önce Şikayet Et
    Adam ters yönden geliyor. İkaz edersen olay çıkarıyor. Kanunlarımız caydırıcı değil. Trafikte arkadan 20 defa selektör yapıyor. Yol verme bakalım. Önüne kırıyor. Silah gösteriyor. Bazen hava bile sıkan çıkıyor. Böyle insanların yaşadığı bir ülkede çeşitli İDAM cezalarının olması şart.
    Cevapla
  • Ali Asker 4 ay önce Şikayet Et
    bazen banada denk geliyor ters yöne girmiş problem yapmıyorum. yani eskiden zaten yollar gidiş gelişli idi. sağ şeritten biz soldan karşıdan gelen gelirdi. bu bu kadar problem yapacak şey değildir. ama sizin gibi problemli insanlar dünya yıkılmış namus meselesi olmuş gibi sorun yapıyorsunuz . biraz daha anlayışlı olabilirsiniz? idam falan demişsiniz çok boş konuşma olmuş.
    Cevapla
  • Cemal 4 ay önce Şikayet Et
    Yav yaratık ters yoldan geliyor ve haklıymış gibi dayılanıyor. Ölürmüsün öldürürmüsün.
    Cevapla
  • Ali Asker 4 ay önce Şikayet Et
    bazen banada denk geliyor ters yöne girmiş problem yapmıyorum. yani eskiden zaten yollar gidiş gelişli idi. sağ şeritten biz soldan karşıdan gelen gelirdi. bu bu kadar problem yapacak şey değildir. ama sizin gibi problemli insanlar dünya yıkılmış namus meselesi olmuş gibi sorun yapıyorsunuz . biraz daha anlayışlı olabilirsiniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...