AVM’de şoke eden olay! Armağan Çağlayan dakikalarca bağırdı

Ünlü sunucu ve TV program yapımcısı Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de bulunan kozmetik firması çalışanlarıyla tartıştı. Dakikalarca çalışanlara bağıran Çağlayan’ın o anları cep telefonu kameralarına yansıdı.

GİRİŞ 07.12.2023 17:56 GÜNCELLEME 07.12.2023 17:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olay, saat 15.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy’de bulunan bir AVM’de meydana geldi. İddiaya göre ünlü sunucu ve TV yapımcısı Armağan Çağlayan (57), program çekimi için bulunduğu AVM’deki bir kozmetik firmasına geldi.



Çağlayan burada henüz bilinmeyen bir nedenle firma çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Çalışanlara dakikalarca bağıran Çağlayan, ardından firmadan uzaklaştı. Özel güvenlik görevlilerinin de müdahale ettiği tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • @hakan 4 ay önce Şikayet Et
    Bu sahsin bagirmasi seviye kaybinin belirtilri olmasi lazim. Söhret oldugu icin kendisinin birseyler olduguna inanmasi. Acaba bu sahis kimlerin sayesinde kim oldu ki?
    Cevapla
  • Antiabd 4 ay önce Şikayet Et
    Niye bögürmüş
    Cevapla
  • önce vatan 4 ay önce Şikayet Et
    kedi görmüştür kedidir o kedi
    Cevapla
  • Samsun 4 ay önce Şikayet Et
    Ee unutulmasinlar gündemi böyle meşgul adreseler gündemde kalırlar armağan iyi birisi ama sinirlenmese
    Cevapla
  • temel 4 ay önce Şikayet Et
    bazilari hep bana guzel dayak at yada vur diye yalvariyor bazen belasini ariyor cok insan zengin ol kral ol birmem su bu ol her zaman sana her hakki vermezler cok yerde direk dayak yda vururlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı