İBB'de kayıp atlardan sonra kayıp araçlar vakası! Sayıştay raporladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde geçmiş dönemde yaşanan 'kayıp atlar' vakasının ardından şimdi de 'kayıp araçlar' skandalı ortaya çıktı. Sayıştay raporunda 1258 kiralık aracın kaybolduğu yer aldı.

GİRİŞ 08.12.2023 10:39 GÜNCELLEME 08.12.2023 11:46
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

Ekrem İmamoğlu'nun göreve gelmesinin ardından İBB'de yaşanan sorun ve skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi.

1258 ARAÇ KAYIP

İBB bünyesinde 6 bin küsür araç bulunmasına rağmen, Sayıştay raporuna göre bu araçlardan 1258 tanesinin kaydı bulunamıyor. 

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu da konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında açıklamada bulunmuş ve "Sayıştay raporuna göre İBB’ye ait 1258 aracın kaydı bulunamadı. Araçların kimlere tahsis edildiği bilinmiyor." demişti.

ATLARI DA KAYBETMİŞLERDİ

İBB tarafından satın alınan bin 200 attan 978'inin kayıp olduğu ortaya çıkmıştı. Atların farklı illere gönderildiği ve para karşı satıldığı iddiaları da gündeme gelmişti.

AK Parti'den yeni açıklama: Adalar'da 978 at kayıpAK Parti'den yeni açıklama: Adalar'da 978 at kayıp

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 142
  • MSELİM 4 ay önce Şikayet Et
    ibb ye 99 milyar borç takan ekremden hesap sorulmayacak mı? bu paranın nerelere harcandığının kuruşu kuruşuna hesabını mutlaka vermeli reisin' zalime merhamet mazluma zulümdür' sözüne güveniyoruz bakalım zalimlere devlet malı hırsızlarına merhamet edilecek mi
    Cevapla
  • Metin Güner 4 ay önce Şikayet Et
    Yalanoğlu önderliğinde , Yalan Rüzgarı Sona Erdi.... Yalancının Mumu söndü... Genede Çok Pişkin... Çıkardığın 15 bin işcinin yerine aldığın 30 bin işcinin hesabı Kesilecek...
    Cevapla
  • TRT izleyen KÖYLÜ 4 ay önce Şikayet Et
    İstanbul NİMET NİMET diyen adamın bir gizli planı varmışki arabalar kayıp. Bu durumda bunlara karşı devletin hiçmi yaptırımı yok ? CHPKK lı belediyeler teröristler için kullandı diye kayyım atanmıştı, bu kayıp araçların teröristlerin elinde olmadığını kim biliyor ?
    Cevapla
  • Kimsesiz 4 ay önce Şikayet Et
    Pişkinlik,aymazlık,utanmazlık bunlarda ayyuka çıkmış...
    Cevapla
  • kılçdarogluk 4 ay önce Şikayet Et
    aslında 1258 araç farkı yok. bu raçların bir kısmı ankarada bir kısmı başka yerde birilerine peşkeş çekildi. en az yarısıda kiralanmış gösteriliyor şirkete para ödüyor sonra para nın çoğu geri belediyedeki birilerine ödeniyor. kiralama şirketi o araçları zaten başkalarına kiraya vermiş. savcılık kiralam şirketi kayıtlarına baksa ekolojik felakket sona erer.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan tarihi geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...