Başkan Erdoğan'dan Avrupalı lidere büyük övgü: Yiğit biri çıktı, kendisini alkışlıyorum

Başkan Erdoğan Filistin için İsrail'i karşısına alan İspanya Başbakanı Sanchez hakkında 'Filistin'in Avrupa Birliği tarafından tanınması için teklifimi yapacağım' diyecek kadar yiğit çıktı. Onun için ben kendisini alkışlıyorum.' dedi.

Başkan Erdoğan'dan Avrupalı lidere büyük övgü: Yiğit biri çıktı, kendisini alkışlıyorum
Başkan Erdoğan'dan Avrupalı lidere büyük övgü: Yiğit biri çıktı, kendisini alkışlıyorum
GİRİŞ 08.12.2023 14:03 GÜNCELLEME 08.12.2023 14:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan ziyaretinin ardından uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan Filistin konusunda bütün Batı'yı karşısına alarak meydan okuyan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, hakkında "İspanya Başbakanı Sanchez, Batı ülkeleri içerisinde gerçekten en yiğidi çıktı. Bütün olumsuzluklara rağmen, Sanchez ileri giderek Filistin'in Avrupa Birliği ülkeleri tarafından tanınması noktasında kararlılığını ortaya koydu. İspanya, Sanchez ile 'Filistin'in Avrupa Birliği tarafından tanınması için teklifimi yapacağım' diyecek kadar yiğit çıktı. Onun için ben kendisini alkışlıyorum." dedi.

İspanya Başbakanı Sanchez'in Filistin'e desteği devam ediyorİspanya Başbakanı Sanchez'in Filistin'e desteği devam ediyor

İspanya'nın resti sonrası İsrail çıldırdı: Büyükelçisini geri çağırdıİspanya'nın resti sonrası İsrail çıldırdı: Büyükelçisini geri çağırdı

İspanya Meclisi karıştı! Netanyahu yatağında ölmemeliİspanya Meclisi karıştı! Netanyahu yatağında ölmemeli

"BATI ÜLKELERİ İÇERİSİNDE GERÇEKTEN EN YİĞİDİ ÇIKTI"

"BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in BM Güvenlik Konseyi'ne yazdığı bir mektup bulunuyor. İspanya Başbakanı Sanchez de bu mektuba destek verdi. Bu adım daha da büyür mü, uluslararası toplumda daha geniş bir destek bulur mu?" sorusuna karşılık Erdoğan, şunları dile getirdi:

"BM Genel Sekreteri Guterres bir genel sekreter olarak şu ana kadar faydalı olamadığını ifade ediyor. Daha yeni 99. maddeyi ancak işletebildi. Bakalım netice alabilecek mi? Guterres küresel sistemin alarm düğmesine basmıştır. Dünya barışını korumak için kurulmuş bir yapıyı oluşturan unsurlara 'görevinizi unutmayın' demektedir. Umarım bu çağrıya BM Güvenlik Konseyi kulak verir. Artık küçük çıkar hesaplarını, 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' zihniyetini bir kenara bırakma ve gezegenimizde barışın korunması için adım atma zamanıdır. İspanya Başbakanı Sanchez, Batı ülkeleri içerisinde gerçekten en yiğidi çıktı. Bütün olumsuzluklara rağmen, Sanchez ileri giderek Filistin'in Avrupa Birliği ülkeleri tarafından tanınması noktasında kararlılığını ortaya koydu. İspanya, Sanchez ile 'Filistin'in Avrupa Birliği tarafından tanınması için teklifimi yapacağım' diyecek kadar yiğit çıktı. Onun için ben kendisini alkışlıyorum."

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ramazan 4 ay önce Şikayet Et
    Ne Nalet, ne nefret, ne yüzsüz habercisidir be ,aynı paragrafı üç defa okumuyorsunuz insana.Bu kadar okuyucu cahil ve jeriz yerine konurmu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak