Antalya'da yürek sızlatan olay: Anne ve oğlu hayatını kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarptığı anne ve oğlu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 08.12.2023 23:06 GÜNCELLEME 09.12.2023 09:28
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Kaza, Alanya'nın Uğrak Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun karşısına geçeye çalışan Fatma İhtiyar ve oğlu Anıl İhtiyar'a Alanya'dan Gazipaşa istikametine seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 33 ASK 82 plakalı cip çarptı.

KAZA SONUCU ANNE VE KÜÇÜK OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk belirlemede anne Fatma İhtiyar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Anıl İhtiyar da sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti.

Sürücü ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • kızılelma 4 ay önce Şikayet Et
    Orada yaya geçidide var.Halkımız artık yaya geçidinin ne olduğunu anlamalı anlamalı.Araçlar adı üstünde ulaşım için kullanılan vasıtalardır.Onları ölüm makinesine çeviren insanlardır.Lütfen aşırı süratten kaçınalım Trafik kurallarına harfiyyen uyalım uyalımki bu acıları yaşamayalım.İnsan yaratılan en üstün varlıktır.O üstünlüğe yaraşır bir hayatı yaşamak İnsana yakışır.
    Cevapla
  • Abdurrahman Paksoy 4 ay önce Şikayet Et
    sürücüler ehliyetlerini rüşvetle satın alıyorlar....
    Cevapla
  • Hikaye 4 ay önce Şikayet Et
    ÂLLÂH CC rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
    Cevapla
  • mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    rabim rahmetiyle muamele etsin mekanları cennet olsun .....cezalar caydırıcı olmazsa bir de denetimlerde bir daha olmasın buseferlik afediyoruz gibilerin yüzünden malesef trafik ve onların amirlerininde suçu var denetim veya kamera sistemleinin zafiyetleri.
    Cevapla
  • Ahmet Konuk 4 ay önce Şikayet Et
    Katar da kırmızı ışıkta geçmenin cezası 2000 dolarmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."