Ankara'da sokak köpekleri öğrenciye saldırdı

Başkentte okula giderken sahipsiz köpeğin saldırısı sonucu yaralanan 16 yaşındaki Ahmet Furkan Tanrısever, öğretmenin sopayla müdahalesi sonucu kurtarıldı.

GİRİŞ 13.12.2023 18:33 GÜNCELLEME 14.12.2023 20:06
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Çankaya Dikmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Tanrısever, sabah saatlerinde okula giderken 4 sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı. ​​​​​​​

Köpeklerin bazılarını kendi çabasıyla kovalamaya çalışan öğrenci, köpeklerden birinin ısırması sonucu yere düştü.

Bu sırada yardıma koşan öğretmeninin sopayla müdahale etmesi sonucu köpeklerden kurtulan öğrenci, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ahmet Furkan Tanrısever, "Okulun önünde telefonla konuşuyordum. Köpeklerin sesini duydum. O sırada 4 köpek üzerime koştu. 3'üne vurdum, birisi arkadan yakalayıp yere düşürdü, kaçamadım. Allah'tan hoca geldi, sopayla kovaladı." diyerek olay anını anlattı.

Bacağından yaralanan Tanrısever, tedavisinin ardından taburcu edildi.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 100
  • Okur 4 ay önce Şikayet Et
    Bu da bişi mi. Bizim şehir merkezinde çakallar bildiğin gerçek hayvan çakal sürü halinde geziyor. Bazen 4-5li bazen birleşip 20den fazla oluyorlar. Itler ve kediler de bi köşeye pısıyor.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kafir kopek mamasina bir madde katar. eskiden sut tozu diye ne icirdilerse bize sagci solcu diye vurduk birbirimizi
    Cevapla
  • yorgun 4 ay önce Şikayet Et
    Şehirlerin mülki amirleri valilerdir, halkın huzur içinde yaşamını sürdürmesine engel sahipsiz köpekler için çözüm üretmeliler, ister kendileri, ister belediyeler veya müştereken bu sorunu çözmeleri gerekir.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    son zamanlarda köpek mamalarına dikkat etmek lazım Acaba ne yediriyorlar içine ne koyuyorlar bu hayvanları böyle saldırgan yapıyor
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Daha durun, köpek sayısı bilimsel hesaplara göre, 5 yıl içinde 20 milyonlara ulaşacak, bir de sayı arttıkça, kırsalda tek tük görülen kuduz da şehirlere yayılacak. Tarih tekerrürden ibaret. Daha öncede defalarca erken müdahale edilmediği için,kuduz salgını yaşandı, ha o saatten sonra, mama rantı diyemeyip, mecbur itilaf edecekler ama kimbilir kaç kişi kudurarak acılar içinde ölecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?