Önce Kocaeli şimdi Göztepe Devlet Hastanesi! Köpek fotoğrafları tepki çekti

Sokak köpekleri Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ndeki hasta kabul alanına girdi. Daha önce de Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yaşanan skandala vatandaşlar önlem alınmasını istedi.

Önce Kocaeli şimdi Göztepe Devlet Hastanesi! Köpek fotoğrafları tepki çekti
Önce Kocaeli şimdi Göztepe Devlet Hastanesi! Köpek fotoğrafları tepki çekti
GİRİŞ 15.12.2023 12:51 GÜNCELLEME 15.12.2023 13:09
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

Hastane koridorlarında cirit atan sokak köpekleri Türkiye'nin gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Sokak köpeği saldırılarında son dönemde artış yaşanırken soğuk havadan kaçan sokak köpekleri Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'ndeki hasta kabul alanına girdi.

Daha günler öncesinde Ankara'nın Keçiören ilçesinde, okul yolunda köpeklerin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

KÖPEKLER KAPALI KAMUSAL ALANLARI DA MESKEN TUTTU

Yaşanan bu son vahim olaydan sonra yetkililerden önlem alınması için olumlu mesajlar verilse de benzer tablolar kamuoyuna yansıyor.

Öyle ki köpekler sadece sokakları değil, kapalı kamusal alanları da esir aldı.

Geçtiğimiz günlerde umuma açık bir asansörü mesken tutan köpek görüntülerinden sonra şimdi de bir hastaneden benzer görüntüler geldi.

Kocaeli Devlet Hastanesi

HASTA BEKLEME ALANINA YAYILDILAR 

İstanbul'un Göztepe ilçesinde bulunan Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nin hasta bekleme alanından çarpıcı görüntüler objektiflere yansıdı.

Her gün binlerce hastanın ziyaret ettiği, onlarcasının muayene olmak için sıra beklediği alana gelen köpekler, kimseye aldırış etmeden zemine yayıldı.

Halkın sağlık bulmak için geldiği hastanede bu tür bir görüntüyle karşılaşanlar şaşkınlığını gizleyemezken güvenliğin ve yetkililerin olaya müdahale etmemesi de tepki çekti.

Diyarbakır'da sahipsiz köpeğin saldırdığı çocuk yaralandıDiyarbakır'da sahipsiz köpeğin saldırdığı çocuk yaralandı

Erdoğan talimat vermişti! Bakan Tunç'tan başıboş sokak köpeği açıklamasıErdoğan talimat vermişti! Bakan Tunç'tan başıboş sokak köpeği açıklaması

Eski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldüEski eşi tarafından sokak ortasında öldürüldü

KAYNAK: ENSONHABER
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 167
  • Ayşe 3 ay önce Şikayet Et
    toplayın hepsini, artık rahat sokaklarda gezemiyor olduk
    Cevapla
  • Fatih23 4 ay önce Şikayet Et
    Köpekleri hastanelerin içerisine alan hemşire personeldir. Onların ne kadar hijyenik çalıştığını Sağlık Bakanlığı düşünsün. Hemşireler sadece köpek değil kedi, kuş , fare vs hayvanları hastaneye taşırlar sanki hastane değil hayvan barınağı.
    Cevapla
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Adam gecen tv ye cikti.Kopekler ogluma saldirmamis resmen yemisler diyor.
    Cevapla
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    Hindistan i gectik.Artik kutsal sayilacaklar yakinda
    Cevapla
  • Murat 4 ay önce Şikayet Et
    En bastan beri yakin cevreme soyluyorum.Bu gostere gostere hayvan sevgisini abartmalari ulkemiz icin bir proje karistirmak isteyecekler diye.Yavas yavas o duruma geliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı