Tekirdağ'da evlat vahşeti: Babasını canice katletti

Tekirdağ'da yaşanan korkunç olayda bir kişi, tartıştığı babasını 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü ve ardından intihara teşebbüs etti.

GİRİŞ 17.12.2023 21:42 GÜNCELLEME 18.12.2023 10:00
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Olay, Saray ilçesi Ayaspaşa Mahallesi Nazırlar Caddesi üzerinde bulunan apartmanın 3'üncü katında meydana geldi.

ÇIKAN TARTIŞMADA BABASINI 10 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Alınan bilgilere göre eşinden ayrı olan ve yalnız yaşayan 4 çocuk babası 55 yaşındaki Nazım Başargan ile psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 25 yaşındaki oğlu Cem Başargan ile bilinmeyen bir sebepten dolayı aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında oğul Başargan babası Nazım Başargan'ı eline aldığı bıçakla 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Babasını öldüren Başargan, cinayeti işlediği bıçakla bileklerini keserek intihara teşebbüs etti.

BABASINI BIÇAKLADIĞINI İHBAR EDİP YARDIM İSTEDİ

Oğul Başargan bileklerini kesmesinin ardından 112 Acil Servis Ekiplerini arayarak babasını bıçakladığını söyleyip yardım istedi. Polis ekipleri ile birlikte olay yerine giden acil servis ekipleri Nazım Başargan'ın öldüğünü tespit ederken cinayet zanlısı hafif yaralı oğul Başargan olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınarak tedavisi yapılmak üzere önce hastaneye oradanda Yeni Mahalle Polis Karakoluna götürüldü.

Nazım Başargan'ın cenazesi ise olay yeri inceleme ekipleri ve Saray Cumhuriyet Savcısının ön incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Polis ekiplerinin cinayet ile ilgili soruşturması sürüyor.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • EBABİL KUŞLARI 4 ay önce Şikayet Et
    İNSANLAR ÇILDIRMIŞ , İMAN YOK ,, YASA DERSEN O DA YOK NEREYE KADAR , depremler boşanamı oluyor afetler boşunamı oluyor , İMAN VE ADALETİN OLMADIĞI YERDE OLAYLAR BİTMEZ.
    Cevapla
  • Varolan Yeter 4 ay önce Şikayet Et
    Naabacan imanı adaleti... Türkiye Yüzyılı bize yeter de artar bile..,
    Cevapla
  • turgut 4 ay önce Şikayet Et
    dinsiz toplumun sonuçları..laikçilik imha edilmeli
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    istanbulda metrobüste uyuşturucu düzeneği hazırlayan ve sosyal medyada yayınlayan kadınlar serbest bırakıldı. ceza olmadığı sürece bu acılar sona ermez.
    Cevapla
  • siddete hayir 4 ay önce Şikayet Et
    idam cezasi gelmedikce böyle cinayetlerin sonu yok acilen idam gelmeli kimse kimseden ne utaniyor ne cekiniyor edep Ahlak cürümüslük almis basini gidiyor Allah sonumuzu hayirli eylesin.
    Cevapla
  • Tahir 4 ay önce Şikayet Et
    Laik eğitimin meyvelerini toplum bu şekilde ödüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!