Afyonkarahisar'da korkunç cinayetler! 4 kişi öldürüldü

Afyonkarahisar'da 3'ü kadın 4 kişi evde silahla vurularak öldürüldü. Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerinin sevk edildiğini söyledi.

GİRİŞ 20.12.2023 00:58 GÜNCELLEME 20.12.2023 01:18
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Merkeze bağlı Çağırbağ beldesi Uğur Mahallesi'ndeki bir evden silah sesleri duyulduğu ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede 3’ü kadın 4 kişinin silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

VALİDEN AÇIKLAMA

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerinin sevk edildiğini söyledi.

Yiğitbaşı, şüphelinin yakalanması için çalışmaların tüm kolluk kuvvetlerince sürdürüldüğünü belirterek, "Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir." dedi.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Günlük 4 ay önce Şikayet Et
    Olay yeri Afyonkarahisar buna Yüksek Mahkeme ilgilenmesi gerekiyor İstanbul Sözleşmesi durumu yoktur!
    Cevapla
  • hasan hüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    kim neden öldürmüş
    Cevapla
  • Gürsu 4 ay önce Şikayet Et
    Sokak köpekleri kadar bu yaratıklar konuşulmuyor.Bu yasalarla bu kanunlarla bu cinayetler önlenmez kısasa kısas adam uyuştırucu satıyor onlarca insan zehirleniyor elini kolunu sallayrak geziyor bunlar haşarattır temizleyeceksin yok edeceksin bakın birdaha yaparlarmı
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    silah bulundurmanın taşımanın cezası olması şart. cezalar yetersiz. suç kaydı yaşından çok olanlar nasıl aramızda dolaşır.
    Cevapla
  • ev sahibi 4 ay önce Şikayet Et
    böyle olaylar artıyor ki silahlanma azalsın, aksine silahlanmak gerekiyor.
    Cevapla
  • alp 4 ay önce Şikayet Et
    hayvansever değilde canlısever olursak sanki daha doğru ve akil kararlar verebiliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Şehadet haberi Kudüs şehidinin evine ulaştı!