Firari FETÖ'cü Bülent Keneş'ten şehitlerimize skandal sözler!

FETÖ'cü Bülent Keneş Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan 12 vatan evladı hakkında alçak sözler sarf etti. Hain Keneş şehitlerimize ırkçılık iftirası atarak, "Ölünce şehit mi oluyorlar?" dedi.

Firari FETÖ'cü Bülent Keneş'ten şehitlerimize skandal sözler!
Firari FETÖ'cü Bülent Keneş'ten şehitlerimize skandal sözler!
GİRİŞ 26.12.2023 23:17 GÜNCELLEME 26.12.2023 23:22
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Türkiye imza attığı başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK'yı köşeye sıkıştırdı. Son çırpınışlarını yaşayan alçak örgüt, Irak'ın kuzeyinde askerlerimize saldırarak 12 kahramanımızı şehit etti.

Devlet ve millet teröre karşı tek yürek olurken CHP ise terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı DEM ile birlikte hareket ederek AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin PKK'ya karşı ortak bildirisine imza atmadı.

PKK'ya karşı bildiriyi imzalamadı! Özgür Özel'in PKK kanalındaki görüntüleri gündem oldu!PKK'ya karşı bildiriyi imzalamadı! Özgür Özel'in PKK kanalındaki görüntüleri gündem oldu!

Terör bildirisini imzalamayan Özgür Özel'e şehit Budak'ın cenazesinde yoğun protestoTerör bildirisini imzalamayan Özgür Özel'e şehit Budak'ın cenazesinde yoğun protesto

FETÖCÜLER ŞEHİTLERİMİZE SALDIRDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel karar sonrası şehit cenazesinden "Özgür dışarı" sloganlarıyla kovuldu. CHP'liler şehit yakınlarını provokatörlükle suçlarken FETÖ'cüler de şehitlerimize saldırdı.

FİRARİ FETÖ'CÜ BÜLENT KENEŞ'TEN ŞEHİTLERİMİZ HAKKINDA SKANDAL PAYLAŞIM

Bir diğer terör örgütü FETÖ'nün firari isimlerinden Bülent Keneş şehitlerimizi ırkçılıkla suçladı. Askerlerimizin "bozkurt" işareti yaptığı görüntüleri paylaşan firari Bülent Keneş, "Yaşarken ırkçı Bozkurt olanlar, öldürmeye gittikleri yerlerde ölünce şehit mi oluyorlar?" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 115
  • Felanca 4 ay önce Şikayet Et
    vatan hainlerinin ve FETÖCÜ teröristlerin fikir beyan etmeleri ne komik. abd kucağına oturup Vatana ihanet edince eğleniyor musunuz?
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    senin gibi korkak olmadıkları kesin ama merhametli bizim askerimiz o merhamet olmasa kaçtığınız yerlere kaçma şansınız olamadan hepinizi çöplüğe gömerlerdi
    Cevapla
  • Ümit 4 ay önce Şikayet Et
    Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
    Cevapla
  • Özkan Demirci 4 ay önce Şikayet Et
    Bence MİT bunlara da operasyon çekmeli. PKK dan farkları yok bunların.
    Cevapla
  • Bozkurt 4 ay önce Şikayet Et
    ara,bul,yok et ; haine merhamet edilmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...