Provokatöre Zafer Partisi sahip çıktı

İstanbul'da teröre lanet ve Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası elinde Kelime-i Tevhid yazılı bayrak taşıyan bir kişi saldırıya uğradı. Provokatöre Zafer Partisi sahip çıktı. Zafer Partili Sevdagül Tunçer provokatörün avukatlığını üstlendi.

GİRİŞ 02.01.2024 11:37 GÜNCELLEME 02.01.2024 11:43
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Dün İstanbul'da, Gazze'ye destek için yüz binlerce kişi yürüyüş yaptı. "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü sonrası ise büyük bir provokasyona imza atıldı. Şişhane'de "Kelime-i Tevhid" bayrağı taşıyan İsmail Aydemir, provokatörlerin hedefi oldu. Aydemir, yürüyüş sonrası evine dönüş yolunda yumruklu saldırıya uğradı. 

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İsmail Aydemir'e saldıran şüpheli bölgede görev yapan trafik polisi tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli şahsın Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencisi Ege Akersoy olduğu öğrenilirken, Akersoy Karaköy Polis Merkezi'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

AVUKATLIĞINI ZAFER PARTİLİ İSİM ÜSTLENDİ

"Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü sonrası vatandaşa saldıran provokatöre Ümit Özdağ'ın genel başkanlığını yaptığı Zafer Partisi sahip çıktı. Zafer Partisi Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Sevdagül Tunçer, Ege Akersoy'un babası ile görüşerek avukatlığını üstlendiğini duyurdu.

Sosyal mödya hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Tunçer şu ifadeleri kullandı;

1 ay sonra mezuniyet sınavları olan gencecik bir mühendis adayını bugün Metris Cezaevine gönderip bu vatana küstürmenize izin vermeyeceğiz. Babası ile görüştüm ve Ege'nin avukatlığını üstlendim. Türk evlatları da sahipsiz değildir!

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 97
  • Sıat 2 ay önce Şikayet Et
    Ben derhal tutuklanmalı ve en az on yıl yatmalı
    Cevapla
  • Kasimpasali 4 ay önce Şikayet Et
    Turkcu ya arkadas ismi ege yunan tanrisi bilmem ne .x den de ingilizce paylasimlar yapmis.Okulunda veya baska yerde pkk pacavŕalarina bir tepkisi olmusmu hic
    Cevapla
  • düşün bey 4 ay önce Şikayet Et
    Bak sen !....böylesi garaipten mevcut bir varlığa , zafer partisi sahip çıkmış. Allah Allah ,Zafer partisin de hiç akıllı bir adam yok mu?Bu aziz milletin yanında böyleleri nin hiç bir karşılığı yorkturki .bu davranış tasvip edilir olsun...
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Malum partiden halkı şaşırtmayan hareketler. Şimdilik sadece zavallılar diyebiliyoruz.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 ay önce Şikayet Et
    Türk evladımı? Parti başkanınız gibi Türk evladı olsa gerek (Öz ve öz Dağıstan Kumruklu Türk gibimi! )
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday oldu! İşte ilk sözleri...
Kamuda tasarruf paketine ilk yorumlar! 'Bu sefer başka'