Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan İran'a taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İran'daki bombalı terör saldırısına ilişkin, "İran'ın Kirman eyaletinde gerçekleşen terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan İran'a taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan İran'a taziye mesajı
GİRİŞ 03.01.2024 19:32 GÜNCELLEME 03.01.2024 20:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İran'ın Kirman eyaletinde gerçekleşen terör saldırılarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, dost ve kardeş İran halkına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Dünyanın her yerinde barışın, huzurun tesis edilmesi ve terörün son bulması için tüm insanlık olarak ortak ve kararlı bir mücadele zeminini hep birlikte inşa etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Dede 3 ay önce Şikayet Et
    Terörden kimseye fayda gelmez.İrana başsağlığı diliyor pkk ya destek vermemesini dileriz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı