Muharrem İnce'den çok konuşulacak Murat Kurum açıklaması

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı ilan edilen Murat Kurum için 'Bence en iyi adayı koydular İstanbul’a.' yorumunu yaptı.

GİRİŞ 08.01.2024 14:49 GÜNCELLEME 08.01.2024 14:50
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın ev sahipliğindeki toplantıda adaylarının Murat Kurum olduğunu duyurdu. Kurum, ilk açıklamasında, "Hep birlikte İstanbul'un 5 yıllık fetret dönemini bitireceğiz. Keyfimiz için değil kentimiz için çalışacağız." dedi. Muharrem İnce'den ise çok konuşulacak bir Murat Kurum yorumu geldi.

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Sayman'a konuşan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce 31 Mart seçimlerine ilişkinde değerlendirmelerde de bulundu.

"CHP İLE ALIŞVERİŞ YAPACAĞIZ"

Seçimlerde ittifak konusu için "Onurlu bir ittifak. Biz gidip CHP’ye “Şunu ver” demeyeceğiz. Öyle bir talebimiz yok." diyen İnce, Saymaz'In "İlla ki bir alışveriş olacak." sözleri üzerine "Olsun, tabi ki olsun." diye cevap verdi.

"İZMİR ÇANTADA KEKLİK DEĞİL"

CHP'nin kalelerinden bilinen İzmir için İnce "İzmir kolay mı dersin? İzmir zor. Niye zor? İyi Parti aday çıkarıyor çünkü. DEM Parti de çıkarabilir. İzmir çantada keklik değil." dedi.

"CHP'DE EN AZ KALAN ATATÜRKÇÜLER"

CHP'deki yıllar içinde yaşanan Atatürkçü tasfiyeleri hakkında İnce "CHP’de en az kimler var artık? Atatürkçüler. Onlar gittiler ve kenarda kaldı." dedi.

MUHARREM İNCE: "İSTANBUL İÇİN EN İYİ ADAY MURAT KURUM"

İnce, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı ilan edilen Murat Kurum için 'Bence en iyi adayı koydular İstanbul’a.' yorumunu yaptı.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 121
  • Musa çetiner 2 ay önce Şikayet Et
    Muharrem hocam seviyoruz seni ahhh kader utansin
    Cevapla
  • vatandaş rıza 3 ay önce Şikayet Et
    Ekremin umurundaydı sanki. Adam şimdiden genel başkan gibi. İstanbulu ne yapsın.Emanetçi özgürede hiç oturmadı zaten genel başkanlık. Eğreti durdu.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    inşallah murat kurum seçilir..
    Cevapla
  • Bünyamin 3 ay önce Şikayet Et
    Allahın izniyle İstanbul için Murat Kurum haydi Bismillah!
    Cevapla
  • KONYA...KONYA... 3 ay önce Şikayet Et
    konyada olduğu gibi istanbulda tüm içkili ,eğlençe yerleri kapatın
    Cevapla
  • Sancar 3 ay önce Şikayet Et
    Osmanlı bile yapmadı böyle bir şeyi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Afrikalı hükümet, BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vurdu!
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak