Dominik polisinden Survivor ekibine operasyon! Acun duyurdu...

Survivor All Star ekibine Dominik polisi tarafından baskın yapıldı. "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim" diyerek sözlerine başlayan Acun Ilıcalı, bir telefon aldığını ve ekibine polis baskını yapıldığını söyledi.

Dominik polisinden Survivor ekibine operasyon! Acun duyurdu...
Dominik polisinden Survivor ekibine operasyon! Acun duyurdu...
GİRİŞ 09.01.2024 07:13 GÜNCELLEME 09.01.2024 07:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölümde, ada konseyi sırasında Dominik'te Survivor ekibine polisin operasyon yaptığını duyurdu. Ilıcalı yaşanan olay karşısında şaşkınlığını "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim" sözleriyle dile getirdi.

FRAGMANA AÇIKLAMALARI DAMGA VURDU

Birbirinden başarılı eski yarışmacıların mücadele ettiği Survivor All Star 2024, geçtiğimiz hafta izleyiciyle buluştu. Daha ilk bölümde yarışmacıların nefes kesen mücadelelerine sahne olan programda yeni bölüm fragmanına Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damga vurdu.

"DOMİNİK POLİSİ OPERASYON YAPMIŞ, BİZİMKİLERİ ALMIŞLAR"

Dominik'te "Survivor" ekibine polis tarafından baskın yapıldı. Konseyde konuşma yapan Acun Ilıcalı, "Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Efendim diyorum. Dominik polisi operasyon yapmış, bizimkileri almışlar diyorlar." sözleriyle büyük merak uyandırdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Çukur 3 ay önce Şikayet Et
    Bu ahlak yoksunu programları izlemeyin lütfen. Kılıksız, dövmeli, ukala, ağzı bozuk serseri tipli kişileri bir araya getirip reyting uğruna gençleri zehirliyorlar.
    Cevapla
  • Mülayim 3 ay önce Şikayet Et
    İzleyen yok reyting için mağdur edebiyatı... Bu adam işi biliyor.
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    yemistirler bir nane
    Cevapla
  • Dağdaki Çoban 3 ay önce Şikayet Et
    Reklam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?