Kütahya'da 10 pavyonu kapatan Vali'den açıklama: Bataklık kurutulmalıydı

Kütahya Valisi Musa Işın, şehirde 10 pavyonun belirsiz süreyle kapatılmasıyla ilgili olarak, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" dedi.

GİRİŞ 16.01.2024 12:00 GÜNCELLEME 16.01.2024 17:29
Bu Habere 872 Yorum Yapılmış

Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Belediye Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Işın, önemli açıklamalarda bulundu. Vali Işın, kentteki 10 pavyonun artan asayiş ve narkotik olayları nedeniyle süresiz kapatılmasıyla ilgili, "Allah bin defa razı olsun sizden, bugüne kadar nerede idiniz diyeceksiniz. Size verdiklerimiz, yazdıklarımız resmi rakamlar. Ama bir de kayıtlara geçmeyen, paylaşamayacağımız şeyler var. Orası tam bir bataklık. Adam öldürme var, gasp var, uyuşturucu var, kadın ticareti var. Suçun her türlüsü, rezalet, kepazelik var. Silah kaçakçılığı var, silah sıkma var. Orası tam bir bataklık. Şimdi böyle bir bataklık orada dururken biz kendi kendimizi kandırıyoruz, diyoruz ki uyuşturucu ile mücadele edeceğiz. Arkadaşlar, bataklık açılmış burada. İşin esas merkezine neden inmiyoruz? Önce burayı kapat, ondan sonra uyuşturucu ile mücadele et. Ben burada valilik yaptığım süre içerisinde onlarla mücadelemi sürdüreceğim. Çünkü burası sizin için, Kütahya için, hepimiz için utanç vesikasıdır" dedi.

"BU BATAKLIK KURUTULMALIYDI"

"Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" diyen Vali Işın, batakhanelerdeki insanların rehabilitasyonu konusunda zorluklar yaşanabileceğini ancak topluma kazandırma çabalarının devam edeceğini ifade etti.
Kütahya’da bir süre önce Valiliğin aldığı karar doğrultusunda 10 pavyon belirsiz süreyle kapatılmıştı.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 872
  • Ali AydıN 3 ay önce Şikayet Et
    yorumların çoğunu okudum 1 kişi bile vali yanlış yapmış demedi demekki mahşeri vicdanın sesi olmuş valimiz Allah cc razı olsun Sayılarını artırsın
    Cevapla
  • abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    Sayın valimiz, tespitinize katılıyorum, önce bataklık kurtulmalı. Teşekkürlerimi sunarım. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Fehmi 3 ay önce Şikayet Et
    Bir gecede onlarca pavyonun kapısına kilit vurdurmak büyük iş doğrusu. Helal olsun Vali’ye
    Cevapla
  • Salih 3 ay önce Şikayet Et
    Bugüne kadar neredeydiniz sayın valim inşallah bu soyledikleriniz olaylar bitene kadar üstüne gidersiniz ilçeleri de dahil bitane daha super vali yakışır ülkemize
    Cevapla
  • Ruhavi 3 ay önce Şikayet Et
    İşte vali denince bu yapılmalı. Toplumun zararına olan herşey yokedilmeli. Içki kumar fuhuş uyuşturucu yuvaları yokedilmeli. Bütün bataklık lar kurutulmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...