Arılar petek yaptı, atıl duran valizden 8 kilo bal çıktı

Düzce'de İlhami Yörük, köyündeki evinin balkonunda atıl duran valize arıların petek yaptığını öğrendi. Köye gelen Yörük, valizden yaklaşık 8 kilo bal çıkardığını söyledi.

GİRİŞ 17.01.2024 15:07 GÜNCELLEME 17.01.2024 17:41
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bir evin balkonunda arıların petek yaptığı valizden yaklaşık 8 kilogram bal alındı.

İlçe merkezinde ikamet eden İlhami Yörük, Gelenöz köyündeki evinin balkonunda atıl halde bulunan valize arıların petek yaptığı haberini aldı.

Köye giden ve bal toplama anını kaydeden Yörük,ilçe merkezinde yaşadığını belirterek, "Gelip petekleri topladım. Valizden yaklaşık 8 kilogram bal çıktı." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 37
  • dÜŞÜNÜR 3 ay önce Şikayet Et
    Dağdan bayırdan kayadan doğal olarak aldığınız ballar güzel ballar evet amma velakin o balları yapan arılarıda aç bırakmayın o yaptığı emek verdiği baldan da tattırın hakkına girmeyin hayvanların toz şeker vermeyin doğaya olan saygınızdır. Birde trafikte , yolda kaldırımda sokakta parkta, yere çöp atmayın arkadaşlar yakışmıyor insana...
    Cevapla
  • İstanbul-18 3 ay önce Şikayet Et
    Nasip ise gelir Yemen'den nasip değil ise ne gelir elden. Kardeşim köyde hobi amaçlı arıcılık yapıyor 5 adet kovanı var bu sene 8 kilo bal alamadı.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    umarim arıların hakkını bırakmışsınızdir
    Cevapla
  • Vatandaş ! 3 ay önce Şikayet Et
    Arıcılığa başlasa iyi olurdu !
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu soğukta arıların balımı alınır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 2. tura kaldı! İşte oy oranları
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!