Mardin'de aileler arası "muhtarlık" kavgası: 5 yaralı

Mardin'de 2 aile arasında "muhtar adaylığı" nedeniyle çıkan kavgada tarafların birbirlerini kovaladığı araçlar kaza yaptı. Kazada 3, kavgada 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 20.01.2024 21:36 GÜNCELLEME 21.01.2024 10:44
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, kırsal Kuyulu Mahallesi’nde 18 Ocak'ta 2 aile arasında 31 Mart'ta yapılacak seçimlerdeki adayın belirlenmesi konusunda tartışma çıktı. Sözlü tartışma büyüyerek, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü.

Kavgada Abdullah A., Abdulhalit A., Suat A., Vefa A., Kenan A. ve Zerga A. ile Ahmet Ç., Abdulilah Ç. ve Behiye Ç., yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi ve Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan 8’i tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 1'nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

KAZADA 3, KAVGADA 2 KİŞİ YARALANDI

Olayın ardından akşam saatlerinde kırsal Kuyulu Mahallesi’nde araçlarıyla karşılaşan aileler, birbirlerini kovalamaya başladı. Bir süre sonra 34 DLY 554 plakalı otomobil ile 47 AU 040 plakalı hafif ticari araç, kırsal Yaylı Mahallesi’nde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı.

Olay yerine gelen ailelerin yakınları, kaza yerinde tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı. Kavga sırasında da 2 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi ve Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olayın ardından jandarma ekipleri yolu bir süre trafiğe kapattı. Mahallede geniş çaplı güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK: NTV
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 43
  • birlik 3 ay önce Şikayet Et
    yaa bu muhtarlık ülkede musibet olmaya başladı kaldırın gitsin herşey e devletten hal oluyor yoksa kaymakamlık var yeter yahu her muhtarlık seçiminde kaos yaşiyoruz
    Cevapla
  • Golgacea 3 ay önce Şikayet Et
    Mahalli seçimler çok sarıyor. Doğusu batısı kuzeyi güneyi herkes kendini Erdoğan olacakmış sanıyor. Bu daha baslangic. En az 50 kişi ölür. İşler büyürse dahadida olur. Cehalet böyle bişey.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Devir değişti muhtarlığın işi bitti!!! Devlete yardım eden çok muhtarımız var ama o kadar çok da zarar veren var
    Cevapla
  • kurt 3 ay önce Şikayet Et
    muhtarlık artık demode oldu rant kapısı oldu
    Cevapla
  • Ben 3 ay önce Şikayet Et
    Kırsalda her zaman muhtarlık olmalıdır. Saf saf konuşmayın. Ha ilçe il vs de kalkmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı